Oferte eMAG: reduceri pentru un living-room perfect

ACTUALITATE
Oferte eMAG: reduceri pentru un living-room perfect
15 dec. 2016 | 12:55

Runda de oferte eMAG pregătite pentru sărbători continuă, iar astăzi avem la dispoziție câteva produse ideale pentru living room.

Când vine vorba de living room-ul ideal, cu siguranță vrei un loc de relaxare, unde să te poți uita la un film bun, dar unde poți asculta și muzică, atunci când te preocupă altceva. Astfel, combinația dintre un televizor de înaltă calitate și un sistem home cinema s-ar putea să-ți ofere soluția ideală.

Oferte eMAG: Televizor LED Philips, 102 cm, 40PFT4201/12

Punctul central al spațiului de distracție și de relaxare într-un living room trebuie să fie televizorul, în jurul căruia să adaugi și alte dispozitive. Acest televizor LED Philips are o diagonală de 102 centimetri și rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, având o calitate superioară a imaginii mulțumită funcției Digital Crystal Clear. Televizorul are un ecran LED și nu beneficiază de funcții Smart, oferindu-ți o experiență clasică, dar de calitate impecabilă. Momentan, televizorul are un discount de 25% și poate fi cumpărat cu prețul de 1199 de lei, de aici.

Oferte eMAG: Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J5150

Televizorul este doar punctul de început, iar continuarea vine cu un alt produs din lista de reduceri eMAG: sistemul Home Cinema Samsung HT-J5150, cu Blu-Ray și sistem de boxe 5.1. Acesta are o putere totală de 1000W și are tehnologii de decodare a sunetului bazate pe software oferit de Dolby; în plus, funcția DTS Digital Surround reușește să-ți transforme, cu adevărat, livingul. Sistemul oferă și posibilitatea de redare a discurilor Blu-Ray, prin intermediul player-ului integrat. În cadrul acestor oferte eMAG, sistemul Home Cinema este disponibil la 999 de lei, având o reducere de 23%, și poate fi cumpărat de aici.

Oferte eMAG: Suport TV de perete A+ SPBL05221

Pentru că ai deja un televizor cu ecran mare, ai nevoie și de un suport de perete, astfel că suportul A+ SPBL05221 îți oferă exact ceea ce trebuie. Folosind un astfel de suport de perete, economisești foarte mult spațiu în cameră și poți să ajustezi poziția televizorului atât pe orizontală, cât și pe verticală. Suportul este compatibil cu televizorul de mai sus, ambele folosind standardul VESA, de 200 x 200mm. Suportul are, de asemenea, un preț redus, fiind disponibil cu un discount de 35%, la doar 89 de lei, și poate fi cumpărat de aici.