Oferte eMAG: reduceri la telefoane mobile și tablete

ACTUALITATE
Oferte eMAG: reduceri la telefoane mobile și tablete
08 dec. 2016 | 10:09

S-a dat startul la o nouă rundă de oferte eMAG, noile reduceri la telefoane mobile, tablete și nu numai fiind ideale pentru cei în căutarea unui cadou de Crăciun.

Poate ți se pare încă devreme să cauți un cadou de Crăciun, dar e momentul potrivit să o faci, mai ales că nu vei avea de stat la cozi interminabile cu două-trei zile înainte de ziua de 25, și nici nu riști să nu ajungă o comandă online. O nouă rundă de reduceri eMAG a început astăzi, iar mai jos aveți o scurtă selecție de tablete și telefoane mobile la ofertă.

Oferte eMAG: Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 este unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață, iar acum face parte din oferta eMAG cu un preț special. Procesorul octa-core cu o frecvență de 2,3GHz + 1,6GHz, alături de cei 4GB de memorie RAM, îți oferă toate resursele necesare pentru a rula aplicațiile și jocurile preferate, dar și pentru a face multitasking serios. Ecranul Super AMOLED, la rezoluția de 1440 x 2560 pixeli, oferă o calitate ridicată a imaginii. Telefonul este oferit la prețul de 2599 de lei și vine și cu un acumulator extern, oferit cadou. Poți găsi smartphone-ul aici.

Oferte eMAG: Huawei P9 Lite

Varianta mai ”mică” a lui P9 este perfectă dacă vrei un telefon cu preț bun și cu specificații peste prețul plătit. Procesorul Kirin, cu arhitectură octa-core, dar și cei 2GB de memorie RAM, sunt componente ideale pentru jocuri ce au nevoie de resurse însemnate. Ecranul este generos, având o diagonală de 5,2 inci și rezoluție Full HD. Telefonul are momentan un discount de 16%, grație noii runde de oferte eMAG, dar vine și cu o baterie externă cadou. Prețul smartphone-ului e de 1039 de lei, iar acesta poate fi cumpărat de aici.

Oferte eMAG: Apple iPad mini 2

Cu toate că generațiile s-au mai schimbat, iPad mini 2 rămâne, în continuare, o tabletă destul de puternică, ce poate să își facă treaba fără probleme. Ecranul mare, de 7,9 inci, are o rezoluție de 2048 x 1536 pixeli. Procesorul este dual-core și rulează la 1,3GHz, fiind ajutat și de 1GB de memorie RAM. Tableta are și 32GB de spațiu de stocare. Oferta eMAG are iPad mini 2 la prețul de doar 1249 de lei, mulțumită unui discount de 10%, iar tableta poate fi cumpărată de aici.

Oferte eMAG: Samsung Tab S2 VE T719

Dacă vrei o tabletă high-end, atunci trebuie să te orientezi către acest Samsung Tab S2, care vine cu un ecran Super AMOLED, cu diagonală de 8 inci și cu rezoluție de 2048×1536 pixeli. Cei 3GB de memorie RAM și procesorul Snapdragon 652, octa-core, sunt resurse perfecte pentru a rula aplicațiile de care ai nevoie. Spațiul de stocare de 32GB poate fi extins cu un card micro SD, de până la 128GB. Tableta are o reducere de 15% și are un preț de 1859 de lei, fiind disponibilă aici.