Oferte eMAG: reduceri la dispozitive electronice

Ghidul cumpărătorului
Oferte eMAG: reduceri la dispozitive electronice
09 dec. 2016 | 18:15

Numeroase oferte eMAG sunt disponibile în continuare, prin intermediul cele mai noi companii de reduceri a retailerului.

Oferte eMAG la tot felul de produse pot fi găsite în ziua de azi pe site-ul companiei. eMAGIA Sărbătorilor va avea loc până în data de 26 decembrie, iar mai jos, puteți vedea câteva dintre cele mai interesante produse pe care le puteți cumpăra le prețuri foarte bune în perioada actuală. Oferta completă poate fi accesată aici.

Reduceri eMAG – Huawei P9 Plus

Pentru cei ce caută un telefon high-end între lista de oferte eMAG, Huawei P9 Plus este un candidat excelent. Telefonul vine cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție Full HD, de 1920×1080 pixeli, și este protejat de Corning Gorilla Glass 4. Procesorul Kirin 955 octa-core rulează la 2,5 + 1,8GHz, iar cei 4GB de RAM sunt mai mult decât suficienți pentru orice ai vrea să rulezi pe device. Camera principală, de 12MP, și cea secundară, de 8MP, garantează calitatea fotografiilor pe care vrei să le surprinzi. Telefonul este disponibil la un preț foarte bun și poate fi achiziționat de AICI.

eMAGIA Sărbătorilor – Televizor LG 43LH5100

În cazul în care sunteți în căutarea unui televizor pentru o cameră de dimensiuni medii, atunci acest model LG ar putea să fie pe placul vostru. Ecranul de 108 centimetri afișează imagini Full HD, iar conectivitatea include un port USB și unul HDMI. Include tehnologii precum Digital Noise Reduction, sau Triple XD Engine, iar în cazul în care vreți să-l achiziționați, îl găsiți AICI.

Oferte eMAG – Xbox One Slim Special Edition 1 TB + Battlefield 1

Xbox One S este cu 40% mai mic decât un Xbox One dar este semnificativ mai performant. Aparent, este cel mai mic Xbox creat vreodată de către gigantul din remond. Modelul acesta are 1TB spațiu de stocare, așa că nu veți avea probleme din acest punct de vedere.

Cât despre Battlefield 1, nu cred că sunt multe lucruri care au rămas nespuse. Cu una dintre cele mai bune campanii dintre toate shooterele lansate în acest an și cu un element multiplayer cât se poate de solid, Battlefield 1 se numără printre cele mai bune jocuri din acest an. După cum probabil știți deja, acțiunea are loc în primul război mondial, așa că armele pe care le veți folosi vor fi unele extrem de învechite, iar printre vehicule se vor număra unele dintre primele avioane și primele tancuri. Este una dintre cele mai interesante oferte eMAG pentru console și poate fi găsită AICI.