Oferte eMAG: reduceri din campania eMAGIA Sărbătorilor

Ghidul cumpărătorului
Oferte eMAG: reduceri din campania eMAGIA Sărbătorilor
08 dec. 2016 | 13:54

Numeroasele oferte eMAG din cadrul campaniei eMAGIA Sărbătorilor sunt disponibile acum utilizatorilor.

[related]

Au mai rămas doar câteva zile până la începutul Sărbătorilor de iarnă, iar cei de la eMAG au dat startul unei nou campanii de reduceri majore. Așa cum era de așteptat, acestea vizează o gamă extrem de variată de produse, de la telefoane, tablete și laptopuri, la jucării și produse de bricolaj. Noi am selectat trei oferte eMAG pe care trebuie să le ai în vedere, însă, dacă vrei să vizualizezi gama completă, poți accesa acest link.

Telefon Apple iPhone SE

Printre numeroasele oferte eMAG din această perioadă se numără iPhone SE. Apple l-a lansat cu speranța de a-i convinge pe cei care nu își schimbaseră de ani de zile telefoanele să opteze pentru un model nou, fără a fi nevoiți să se obișnuiască cu un ecran mai mare. Aparatul are un ecran de 4 inch cu rezoluție 1.136×640, care ascunde sub el un procesor Apple A9 64-bit și 2GB RAM. Spațiul de stocare este de 16 sau 64GB, iar serviciul Apple Pay este și el disponibil. Cea mai nouă veste este legată de camera foto. iPhone SE este cel mai mic smartphone capabil să filmeze la rezoluție 4K. Acest fapt este posibil datorită camerei de 12MP găsite în prezent și pe iPhone 6S, care nu beneficiază de stabilizare optică a imaginii. iPhone SE poate fi cumpărat de AICI.

Laptop Lenovo IdeaPad 700-15ISK

Una dintre cele mai interesante reduceri eMAG din această perioadă este cea aplicată laptopului Lenovo IdeaPad 700-15ISK. Este dotat, printre altele, cu un procesor Intel Core I5-6300HQ, de 2,3GHz, un ecran de 15.6 inci, cu rezoluție Full HD, 8GB RAM și un hard-disk de 1TB. Alături de toate acestea, avem o placă video Nvidia GeForce GTX 950M de 4GB, însă nu și un sistem de operare preinstalat. Laptopul poate fi achiziționat de AICI.

Televizor Sony Bravia 49WD757

Singurul televizor din lista noastră este modelul WD757 de la Sony. Ecranul de 123 de centimetri al dispozitivului poate afișa imagini la rezoluție Full HD, iar, conform descrierii de pe site, motorul de procesare X-Reality Pro de la Sony curăță și rafinează imaginile pentru o vizualizare detaliată. Conectivitatea este asigurată de două porturi HDMI și două porturi USB, iar televizorul poate fi găsit alături de alte oferte eMAG AICI.