Oferte eMAG: cele mai bune reduceri la resigilate

ACTUALITATE
Oferte eMAG: cele mai bune reduceri la resigilate
07 dec. 2016 | 18:50

Oferte eMAG la resigilate sunt disponibile tuturor utilizatorilor în această perioadă.

[related]

Înainte de a vă prezenta lista cu oferte eMAG la resigilate selectate de noi, vom menționa câteva detalii cu privire la acest tip de produse. După cum probabil știți, resigilatele nu au probleme legate de funcționare. Din acest punct de vedere, nu trebuie să vă faceți griji niciodată. Sunt produse noi care au fost desigilate din diverse motive, cum ar fi fotografierea lor, testarea lor, sau prezentarea lor în magazin.

Mai multe decât atât, cei de la eMAG menționează că, în anumite cazuri, unele elemente din pachet ar putea să lipsească și vă încurajează să raportați imediat orice astfel de situație. În ceea ce privește utilizarea, orice defect, indiferent de cât de mic este, va fi menționat în descrierea produsului. Zgârieturi și orice alte urme de utilizare vor fi menționate, așa că veți știi de la început ce achiziționați, iar cumpărătorii le pot returna în 30 de zile. Având în vedere aceste lucru, să ne uităm peste câteva dintre numeroasele oferte eMAG. Gama completă este disponibilă AICI.

Ofertă eMAG – Televizor Panasonic TX-58DX730E

Acest televizor produs de Panasonic beneficiază de una dintre cele mai bune reduceri la resigilate. Dispozitivul oferă imagini la rezoluție 4K pe ecranul său cu o diagonală de 146 de centimetri și o experiență inteligentă conferită de Firefox OS. trebuie să țineți cont și de faptul că avem de-a face aici cu un model HDR, conectivitatea fiind asigurată de trei porturi USB și trei porturi HDMI. Puteți achiziționa acest model resigilat de AICI.

Oferte si reduceri eMag la Telefon Samsung Galaxy S7

Dacă îți un Samsung Galaxy S7, poți opta pentru o versiune resigilată. Samsung Galaxy S7 beneficiază de un ecran de 5,1 inci, iar partea de procesare este asigurată de un Exynos 8890, cu opt nuclee. Procesorul funcționează în paralel cu 4GB RAM, iar versiunea de bază va avea 32GB RAM. Camerele foto sunt de 5, respectiv 12MP, cei de la Samsung renunțând la senzorul de 16MP, pentru unul de rezoluție mai mică, dar considerabil mai bună, în special în condiții de lumină scăzută. Samsung Galaxy S7 are o baterie de 3.000 mAh, senzorul de amprente este acolo unde a fost și anul trecut, iar slotul pentru card microSD a fost introdus din nou. Puteți găsi Samsung Galaxy S7 resigilat, dar și alte oferte eMAG, AICI.

Laptop Dell Inspiron 5558

Ultimul produs din lista cu oferte eMAG este laptopul Dell Inspiron 5558. Acesta vine dotat cu un ecran de 15,6 inci cu o rezoluție de 1.366 x 768 de pixeli. Lista de specificații include un procesor Intel Core i3-5005U cu o frecvență de 2GHz, care funcționează alături de 4GB RAM. Capacitatea de stocare este de 500GB iar placa video este un model Nvidia GeForce 920M de 2GB. Placa video este suficient de bună pentru a rula unele jocuri relativ noi la detalii medii, iar dispozitivul vine cu Windows 10 Home preinstalat. Îl puteți cumpăra resigilat de AICI.