10 oct. 2016 | 11:20

Noul patch pentru Mafia 3 îmbunătățește semnificativ jocul

ACTUALITATE
Noul patch pentru Mafia 3 îmbunătățește semnificativ jocul

A trecut mai puțin de o săptămână de la lansarea jocului Mafia 3, iar fanii ce au cumpărat jocul pe PC au raportat o problemă majoră.

După aproximativ șase ani de așteptare, fanii seriei Mafia au acum posibilitatea de a explora universul din New Bordeaux, dar lucrurile nu sunt chiar în regulă. Lansarea s-a făcut atât pe console, cât și pe PC-uri, iar problema cea mai mare vine din direcția calculatoarelor.

2K a confirmat pentru comunitate că jocul Mafia 3 va fi blocat la 30fps la lansare, spre dezamăgirea jucătorilor ce vor să intre în universul lumii interlope pe PC. Inițial, comunitatea a crezut că setările de grafică mai scăzute ar putea ajuta cu frame rate-ul, dar limitarea internă a rămas la 30 de cadre pe secundă.

Cu toate acestea, 2K a promis că ”în viitor”, suportul pentru mai mult de 30fps va fi disponibil. Producătorii s-au mișcat destul de repede, astfel că patch-ul 1.01 este deja gata și poate fi aplicat jocului.

Patch-ul nu doar că mărește limita de 30fps impusă anterior. Folosind acest update pentru Mafia 3, jucătorii de pe PC pot să limiteze jocul la 60fps sau pot să renunțe la orice fel de limitare, o setare ideală pentru cei ce au calculatoare de ultimă generație. Noile opțiuni sunt disponibile din meniul jocului.

De asemenea, noul patch pentru Mafia 3 aduce îmbunătățiri și când vine vorba de setarea de controale folosind tastatura. Cu toate acestea, trebuie să știți că orice modificări pe care le-ați făcut deja în acest meniu vor fi resetate.

2K promite că va asculta părerile comunității pentru a îmbunătăți experiența de joc în viitor. Aceștia au deja în plan să introducă în joc o serie de outfit-uri pentru personajul principal, mai multe arme, mai multe opțiuni de tuning pentru mașini, cu care mai apoi jucătorii vor putea participa la curse și nu numai.