01 mart. 2016 | 10:44

Noul film Harry Potter, primul dintr-o nouă trilogie, are un trailer

VIDEO
Noul film Harry Potter, primul dintr-o nouă trilogie, are un trailer

Tocmai a fost publicat online trailerul la Fantastic Beasts and Where to Find Them, prima parte dintr-o nouă trilogie construită în jurul universului din Harry Potter.

Dacă sperați că povestea lui Harry Potter nu s-a încheiat, sau măcar puteți avea partea de noi povești desfășurate în același univers, autoarea J.K. Rowling se pare că nu vrea să vă dezamăgească.

Ultimul film din seria Harry Potter a fost Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2. La momentul respectiv, Rowling a anunțat oficial că a terminat povestea caracterului principal și că, din momentul respectiv, va începe să redacteze alt tip de cărți. Se pare însă ca presiunile din partea studiourilor de film și potențialele câștiguri astronomice au făcut-o să revină asupra deciziei.

Deși nu vorbim de un nou film cu aceleași caractere precum în Harry Potter, noul Fantastic Beasts and Where to Find Them este ancorat puternic în consacratul univers magic. Ca și inspirație, filmul ce va ajunge pe marile ecrane până la finele acestui an se bazează pe cartea cu același nume publicată în 2011. Deoarece povestea din acest film este mult mai complexă decât ar putea fi consderată la prima vedere, Rowling a confirmat că este vorba de o nouă trilogie. Anunțul a fost făcut pe Twitter și vine ca o veste foarte bună pentru fanii Harry Potter care își doreau cu ardoare ca scrierile de ficțiune ale autoarei să revină pe marile ecrane de pe întregul mapamond.

Fantastic Beasts and Where to Find Them va ajunge pe marile ecrane în noiembrie 2016, iar pentru a vă potoli setea de informații a fost publicat trailerul de mai sus. Astfel veți vedea și care sunt caracterele principale. Următoarele două filme din trilogie, momentan, nu au o dată de lansare. Cel mai probabil însă, vor apărea la distanță de 2-3 ani.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele