14 ian. 2016 | 12:56

Noul Apple Watch ar urma să intre în faza producție în curând

ACTUALITATE
Noul Apple Watch ar urma să intre în faza producție în curând

Noua generație de Apple Watch ar urma să intre în faza de producție în viitorul apropiat. Ce ne pregătește, oare, companie din Cupertino?

Apple Watch nu a reprezentat revoluția mult așteptată pe piața smartwatch-urilor, însă, chiar și așa, dispozitivul s-a bucurat de un succes remarcabil pe piață. După cum vă spuneam într-un articol recent, acesta a reușit să câștige nu mai puțin de jumătate din piața ceasurilor inteligente, în condițiile în care Samsung se străduiește din greu să-și comercializeze noul Gear S2, iar dispozitivele Android Wear au o cotă de piața de cel mult 10%.

Însă Apple Watch nu este un produs perfect, iar cei din Cupertino sunt conștienți de acest lucru. Noua generația ar urma, totuși, să înlăture elimine majoritatea aspectelor negative, aducând, în același timp, o serie de îmbunătățiri importante. Dacă este să dăm crezare unor informații publicate de Phonearena, acesta ar urma să intre în faza de producție. În faza inițială, Quanta ar urma să se ocupe de acest proces inițial, pe parcurs urmând a fi implicate și companii precum Foxconn.

CEO-ul celor de la Quanta ar fi declarat că ceasul va fi lansat în al doilea trimestru financiar al anului 2016, iar Phonearena susține că am putea avea parte de un anunț în luna aprilie. Printre altele, se zvonește că noul smartwatch va fi autonom, având capacitatățile de a primi și de a efectua apeluri.