25 nov. 2016 | 12:35

Noua serie Justice League va fi plină de Batman, Superman și Wonder Woman

ACTUALITATE
Noua serie Justice League va fi plină de Batman, Superman și Wonder Woman

În cazul în care vă era dor de o animație DC, avem vești bune: tocmai a fost lansat trailerul de la Justice League Action. Și din ce vedem, noua serie va fi plină de Batman, Wonder Woman și Superman.

Premiera noii serii va fi pe 26 noiembrie în Marea Britanie și pe 16 decembrie în America. Probabil că cei trei vor avea parte de cea mai multă atenție, dar o să îi vedem în acțiune și pe Firestorm, Zatanna și Flash. În afară de ei, o să-i mai vedem și pe Joker, Harley Quinn, Lobo, Martian Manhunter, Shazam, Doctor Light și Fate, Blue Beetle, Big Barda și probabil și pe Swamp Thing. Mai știm și că un episod va avea 11 minute, potrivit Gizmodo.

De asemenea, în afară de filmul Justice League, mai avem o animație în pregătire pentru 2017. Este vorba despre Justice League Dark. Trailerul se ridică la înălțimea așteptărilor pe care le lansează titlul: e foarte întunecat, dar condimentat de umorul negru care ne place atât de mult la animațiile DC.

Trebuie să dați play clipului de mai jos și să vă uitați până la final, pentru că o să vă bucurați de o doză autentică de cinism și sarcasm batmanian. Îi vedem pe membrii Justice League nevoiți să apeleze la eroi cu expertiză în domeniile oculte, iar vedetele principale par a fi Batman și John Constantine, exorcistul cinic care încearcă să salveze lumea de forțele supranaturale. Bonus: vocea lui Constantine e a lui Matt Ryan, care l-a interpretat pe antierou în serialul omonim, lansat în 2014.