17 aug. 2016 | 15:13

Noua gamă OMEN de la HP ar trebui să îi entuziasmeze pe gameri

ACTUALITATE
Noua gamă OMEN de la HP ar trebui să îi entuziasmeze pe gameri

HP Inc. lansează astăzi noua gamă OMEN formată din produse pentru gaming și proiectată pentru cei care au nevoie de o experienţă de joc ultra-performantă şi captivantă.

Poate cel mai interesant produs din noua gamă OMEN este sistemul desktop pentru gaming HP OMEN X, care este pregătit și pentru sistemele de realitate virtuală.

OMEN X are plăci grafice de ultimă generaţie și poate accepta până la două plăci video, pentru a creşte performanţa oricărui joc. A 6-a generaţie de procesoare Intel Core i5/i7 cu posibilitate de overclocking, împreună cu chipsetul grafic VR-Ready integrat vor permite o experienţă perfectă de Realitate Virtuală (VR) şi o imagine 4K captivantă pentru cele mai solicitante jocuri de categorie AAA.

OMEN X_Deconstructed

HP a proiectat un management termic superior, care le oferă gamerilor posibilitatea să îşi păstreze PC-ul la o temperatură optimă, să se bucure de cea mai ridicată performanţă posibilă şi de întregul potenţial al hardware-ului. Acest management termic revoluţionar constă în proiectarea a trei camere interne distincte, care separă componentele şi optimizează temperatura cu sisteme de răcire dedicate în fiecare cameră. De asemenea, desktopul OMEN X permite adăugarea unui sistem de răcire pentru până la trei coolere cu lichid de 120 mm, cu guri de aerisire montate în partea superioară şi un suport care ridică carcasa de pe sol pentru a pătrunde mai mult aer rece, oferind o ventilaţie completă.

Gamerii care preferă să-şi construiască singuri PC-urile îşi pot achiziţiona o carcasă goală OMEN X, ca soluţie separată pentru o experienţă completă şi captivantă de tip do-it-yourself (DIY) PC. Carcasa independentă oferă aceleaşi beneficii termice ale designului cu trei camere, transformând construcţia personalizată într-o experienţă aşteptată de utilizatorii finali.

OMEN X_Radeon_Performance

Laptopul OMEN 17

Cel mai nou laptop OMEN, cu diagonala de 17,3 inch (43,9 cm), este proiectat complet respectând performanţele cerute de gameri. Acum este unul dintre cele mai performante laptopuri de gaming de pe piaţă şi include cel mai nou chipset grafic GeForce GTX, fiind foarte uşor de transportat, cu dimensiuni de doar 32,9 mm grosime şi o greutate de 3,2 kg.

Laptopul OMEN 17 este conceput pentru gameri şi oferă o experienţă captivantă şi flexibilitatea necesară pentru o concurenţă implacabilă. Noile caracteristici includ:

  • Cele patru difuzoare cu sistem audio Bang & Olufsen şi HP Audio Boost, pentru o redare reală a sunetului;
  • Ataşarea unui mini Display Port™ adaugă suport pentru streaming dual 2K sau 4K;
  • Rezoluţia display-ului de până la 4K, cu 300 niţi, pentru un alt nivel al preciziei care îmbunătăţeşte jocul şi divertismentul4;
  • Suport VR-Ready pentru jucătorii care vor să fie pregătiţi pentru următoarea frontieră a gamingului VR;
  • Baterie polymer de 95 W, cu până la 7,255 de ore timp de rulare.

OMEN 17 Notebook_Front Right_Open

Ecranul Curbat OMEN X HP

Calitatea imaginii afectează experienţa totală de gaming, iar pentru a completa ecosistemul OMEN, HP introduce ecranul curbat OMEN X, care creează un nou nivel de realism și imersiune pentru utilizatorii finali. Ecranul curbat este primul de la HP care oferă tehnologia NVIDIA® G-Sync, integrând ultimele tehnologii şi mai multe opţiuni pentru clienţii în căutare de unghiuri largi de vizualizare şi o experienţă de joc plăcută.

OMEN HP cu SteelSeries

Pentru a completa şi a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor cu noua gamă OMEN, HP a început să colaboreze cu SteelSeries pentru introducerea unei linii de accesorii concepută să sporeasă gameplay-ul şi să ofere avantajul extrem al competitivităţii.

  • Căştile OMEN cu SteelSeries au o construcţie uşoară, pentru a răspândi uniform greutatea pe întreaga bandă, permiţându-le gamerilor să se joace mai mult timp şi mult mai confortabil;
  • Tastatura OMEN cu SteelSeries permite personalizarea cu peste 16,8 milioane de culori, pentru a crea un model unic, şi schimbarea acestora în funcţie de acţiunile din gameplay;
  • Mouse-ul OMEN cu SteelSeries include caracteristici pentru o performanţă de neegalat, inclusiv de personalizare, cum ar fi iluminare RGB, 6 butoane complet programabile pentru acţiune rapidă şi accelerare hardware zero pentru mişcări 1:1 de precizie şi urmărire;
  • Mouse Pad-ul OMEN cu SteelSeries asigură calitate înaltă, bază de cauciuc antiaderent şi precizia pe care se bazează profesioniştii, cu o suprafaţă durabilă şi netedă.

Preţuri şi disponibilitate

  • Desktopul OMEN X va fi disponibil în EMEA în luna septembrie, pornind de la preţul de 2.229 euro, cu şasiul independent OMEN X începând de la 599 euro.
  • Ecranul curbat OMEN X by HP va fi disponibil în EMEA de la începutul anului 2017.
  • Laptopul OMEN cu diagonala de 17,3 inch va fi disponibil în EMEA din septembrie, începând de la 1.499 euro.
  • Accesoriile OMEN by HP with SteelSeries vor fi disponibile în EMEA în septembrie, pornind de la preţul de 79,99 euro pentru căştile OMEN, 99,99 euro pentru tastatura OMEN, 59,99 euro pentru mouse-ul OMEN şi 19,99 euro pentru mouse pad-ul OMEN.