15 dec. 2016 | 10:44

Noua aplicație de la Apple te ajută să-ți repari iPhone-ul

ACTUALITATE
Noua aplicație de la Apple te ajută să-ți repari iPhone-ul

Indiferent că ai probleme cu contul de mail sau cu bateria, noua aplicație Apple te ajută să-ți repari iPhone-ul rapid.

Fie că vorbim de un telefon scos din cutie sau de unul care a fost folosit câteva luni, problemele pot apărea la fel de ușor, mai ales când fac parte din categoria software. Firește, pot fi probleme pe care le poți rezolva doar cu ajutorul unui tehnician, dar oricum ar fi situația, noua aplicație Apple Suport îți oferă sprijinul necesar.

”Nou” este un termen ușor relativ când vine vorba de această aplicație, având în vedere că aceasta a fost lansată în noiembrie, în Olanda, fără însă să ajungă în centrul atenției după intrarea în App Store. Acum, însă, aplicația este oferită pentru descărcare și celor care locuiesc în Statele Unite, iar în viitorul apropiat, aceasta se va extinde și mai mult.

Apple Support este o aplicație ce nu are nevoie de prea multe explicații. Aceasta aduce laolaltă sfaturi cu privire la produse, informații despre acestea, pași pentru rezolvarea problemelor, dar și metode de contact.

Dacă ai nevoie să îți resetezi parola de la Apple ID, poți face asta chiar din aplicație. De asemenea, ești informat și când ai făcut ultima oară o modificare de acest fel. Dacă nu mai știi cum să îi faci iPad-ului back-up în iCloud, sau dacă nu te pricepi să trimiți mesaje de pe iPod Touch, noua aplicație îți oferă astfel de ghiduri, alături de multe altele, arată digitaltrends.com.

Dacă ai probleme ce nu pot fi rezolvate prin intermediul unui ghid, Apple Support îți pune la dispoziție și o secțiune unde poți discuta cu specialiști, fie prin chat, prin email sau chiar la telefon. Aplicația detectează automat dispozitivele pe care le ai legate de cont, dar și alte informații despre acestea, astfel încât să îți ofere recomandări ideale.