26 oct. 2016 | 17:11

Noile Powerbeats3 sunt căștile Bluetooth cu bătaie lungă

ACTUALITATE
Noile Powerbeats3 sunt căștile Bluetooth cu bătaie lungă

Căștile Beats nu au avut niciodată o problemă de popularitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să eviți lansarea de actualizări regulate pentru cele mai populare produse din portofoliu, precum Powerbeats3.

Căștile Bluetooth de la Beats, dedicate amatorilor de activități sportive intense, au fost anunțate de cei de la Apple în cadrul conferinței de anunțare a noilor iPhone 7 și iPhone 7 Plus. La momentul respectiv însă, acestea erau niște prototipuri și abia acum au ajuns în magazine și pot fi comandate.

Vizual, noile Powerbeats3 nu sunt foarte diferite de Powerbeats2, dar modificările la nivel hardware vin la pachet cu beneficii semnificative. Acestea sunt unele dintre puținele căști dotate cu cipul dedicat comunicațiilor wireless Apple W1. Respectivul modul facilitează procesul de împerechere instant cu iDevice-urile recente.

Fiecare pereche de Powerbeats3 Wireless va fi livrată împreună cu patru seturi de capete auriculare menite să faciliteze o fixare cât mai bună pentru o vaierate foarte mare de forme și dimensiuni de urechi. Nu vor lipsi de pe fir controale dedicate pentru lansarea Siri, interacționat cu playerul vostru de muzică preferat sau preluat și închis apeluri.

Marele lor avantaj constă însă în autonomia fabuloasă. Cu 12 ore specificate, sunt șanse foarte mari să alergați o săptămână sau să mergeți la sală o perioadă lungă de timp, până să fie nevoie să alergați la o priză. Mai mult decât atât, este prezentă și o funcție Fast Fuel ce vă oferă o oră de utilizare după doar 5 minute de încărcare.

Pentru că folosesc cipul W1 de la Apple și integrează tehnologia Bluetooth de clasă 1, în comparație cu cei 10 metri standard distanță de sursă, acestea pot funcționa chiar și la o distanță mai mare de 100 de metri.

Noile Powerbeats3 Wireless pot fi achiziționate din magazinele Apple începând cu 1 noiembrie la un preț de aproximativ 200 de dolari în culorile negru, alb, albastru, galben și roșu.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele