26 iul. 2016 | 05:58

Noi detalii despre South Park: The Fractured But Whole

VIDEO VIDEO

Noul joc de la creatorii South Park se pregătește de lansare, iar The Fractured But Whole promite să fie foarte interesant și amuzant.

Universul South Park este unul foarte complex, iar având în vedere că fanii înrăiți îl urmăresc deja de 19 sezoane, este foarte probabil ca o mare parte dintre ei să aștepte cu interes lansarea noului joc cu aceleași caractere îndrăgite. O continuare într-o oarecare măsură pentru The Stick of Truth, un joc de un real succes, noul South Park: The Fractured But Whole s-a aflat pentru foarte mult timp în stadiu de dezvoltare. Din fericire, acum este destul de aproape de lansarea oficială, iar cei de la Ubisoft au început să-l promoveze.

În speranța că vor spori interesul pentru noul joc, cei de la Ubisoft împreună cu South Park Studios au decis să dezvăluie mai multe detalii despre procesul creativ din spatele noului joc. Pornind de la această premisă, a fost publicat clipul de mai sus, care în loc să fie un trailer cu secvențe in-game, este mai degrabă un Behind The Scenes – un interviu cu Trey Parker și Matt Stone.

Astfel, aflăm de ce există noul joc, cu s-a lucrat la el și cum o mare parte din ingredientele implementate în The Fractured But Whole sunt de fapt rezultatul feedback-ului obținut din The Stick of Truth. Se pare că și opiniile lui PewDiePie detaliate în clipurile sale de pe YouTube au fost valoroase în stabilirea unei direcții creative pentru noul titlu.

Tot acum aflăm că DLC-urile nu fac parte din proiectul South Park: The Fractured But Whole. Deși nu este exclus ca acestea să vină la un moment dat, Parker și Stone au căzut de acord că orice element important de gameplay este prezent în joc, iar dacă ceva lipsește nu este cu scopul de a fi introdus mai târziu, ci din cauza faptului că nu merită inclus.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele