11 dec. 2016 | 11:19

Nintendo Switch ajunge în lumina reflectoarelor la Jimmy Fallon

VIDEO ACTUALITATE

Nintendo Switch se anunță a fi o consolă de gaming foarte interesantă, iar demonstrația recentă din cadrul show-ului lui Jimmy Fallon pare să confirme acest lucru.

În luna octombrie a acestui an am aflat primele detalii despre Nintendo Switch, o consolă foarte importantă pentru japonezii care își doreau de mult să redevină relevanți în acest domeniu de activitate. În definitiv, din momentul lansării PlayStation 4 și Xbox One, se poate spune că Nintendo a dispărut complet din domeniul consolelor pentru acasă. Wii U a fost un eșec de proporții din cauza confuziei pe care o crea întregul concept, dar gigantul japonez se pare că nu s-a descurajat.

În teorie, Nintendo Switch sună foarte bine și include o serie de particularități care îl scot în fața concurenței. Din păcate, din cele câteva clipuri care au ajuns online până la această oră, nu putem desprinde cele mai importante particularități, precum specificații tehnice, preț de achiziție sau titluri care vor fi disponibile la lansare.

Deși acele întrebări au rămas în continuare fără răspuns, în cadrul Late Night Show-ului lui Jimmy Fallon, în urmă cu câteva zile, Nintendo Switch și-a făcut debutul într-un mediu necontrolat. Pentru prima oară, putem să vedem pe cineva care se joacă pe Switch și nu este vorba de un clip de promovare ultra regizat.

Demonstrația, pe care o puteți vedea în întregime mai sus, a fost realizată sub ghidajul lui Reggie Fils-Aime, directorul Nintendo America. În același context, Reggie a ținut să menționeze că majoritatea detaliilor tehnice despre noua consolă le vom afla pe 12 ianuarie 2017. La momentul respectiv, va avea loc o nouă conferință în cadrul căreia vom avea răspunsul la cele mai arzătoare întrebări despre abilitățile noii jucării.

Demonstrația de mai sus nu este una neapărat specială, dar include câteva minute dintr-o sesiune de gaming cu The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Astfel, aflăm că acesta va fi primul titlu Zelda de tip open-world și că libertatea va fi atât de mare, încât, în timpul unei lupte, veți putea folosi cea mai mare parte din mediul ambiant ca pe o unealtă împotriva inamicului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele