09 mart. 2016 | 18:39

My Heartbeats: Orange îți dă trafic de date gratuit și ocazia să fii romantic (P)

ACTUALITATE
My Heartbeats: Orange îți dă trafic de date gratuit și ocazia să fii romantic (P)

Am testat aplicația My Heartbeats de la Orange și, cu toate că a trecut ”luna iubirii”, ne-am simțit un pic mai romantici, dar și mai comunicativi.

Luna trecută, Orange anunța lansarea aplicației My Heartbeats, menită să le permită îndrăgostiților să-și trimită sunetul bătăilor inimii. Nu ai nevoie de cine știe ce telefon vârf de gamă sau de vreun smartwatch cu detector de puls, ci de un smartphone cu iOS sau Android cu cameră foto și bliț.

Aplicația My Heartbeats funcționează pe un principiu relativ simplu, folosit și de alte aplicații de măsurare a pulsului. Utilizatorul va trebui să se înregistreze cu numărul de telefon Orange, după care să stea cu degetul peste camera foto principală care va încerca, cu ajutorul blițului, să detecteze mișcarea sângelui și să analizeze pulsul.

aplicatie orange-my-heartbeats-2

 

Rezultatul obținut este transformat automat într-un fișier audio care poate fi transmis prin aplicație unui alt client Orange care folosește aplicația My Heartbeats, sau prin email, în cazul în care persoana căreia vrem să-i trimitem bătăile inimii este în altă rețea.

Acum că am trecut peste partea ”siropoasă” a aplicației, e timpul să trecem la lucrurile cu adevărat importante. Mai exact, de fiecare dată când trimiți bătăile inimii, și tu, dar și persoana care le primește, aveți parte de un bonus de net substanțial și de o reducere de 10 euro la unele produse.

”Bătăile inimii tale se vor transforma în bonus de net pentru tine și persoana specială din viața ta. În plus, prima utilizare a aplicației vă aduce amândurora o reducere de 10€ (TVA inclus) la produsele Orange selectate, la achiziția sau prelungirea unui abonament pe 24 de luni.”

aplicatie orange-my-heartbeats

 

Cât trafic de date primești? ”Fiecare bataie de inima se transformă în 10 MB de net pentru utilizator și persoana iubită. Pentru un puls de 80 de bătăi pe minut, atât utilizatorul cât și persoana iubită primesc 800 MB.”, se arată pe pagina oficială a campaniei Orange. Bonusul de internet se aloca doar pentru primele trei distribuiri din aplicație, dar dacă le-ați folosit până la data de 1 martie, trebuie să știți că aveți trei ”distribuiri” în plus, pe care le puteți folosi până pe 15 martie.