06 dec. 2016 | 18:59

Moto Z este acum disponibil în România

ACTUALITATE
Moto Z este acum disponibil în România

Moto Z a fost lansat în mod oficial în România, iar dispozitivul va putea fi echipat cu toate modulele inovatoare Moto Mods.

Chinezii de la Lenovo au lansat în mod oficial în România vârful de gamă Moto Z, dispozitiv echipat cu modulele inovatoare Moto Mods. Gama de produse Moto Z, lansată oficial la jumătatea acestui an în SUA, include și modulele Moto Mods.  Datorită acestora, smartphone-ul Moto Z se poate transforma și le oferă câteva posibilități foarte interesante utilizatorilor.

Moto Mods se atașează magnetic la telefon și formează un singur dispozitiv și pot fi schimbate simplu și rapid, în funcție de inspirație. Mai mult decât atât, seria de module Moto Mods este concepută să funcționeze și cu următoarele generații de telefoane Moto Z.

Realizat din aluminiu utilizat în industria militară și din oțel inoxidabil, noul Moto Z are o grosime de doar 5,2 mm. Telefonul integrează o cameră foto principală de 13 MP cu stabilizator optic de imagine și autofocus laser, în timp ce camera frontală de 5 MP include o lentilă cu unghi larg. După cum am spus mai sus, Lenova a introdus și cinci accesorii Moto Mods.

Primul dintre acestea este modulul Incipio off GRID Power Pack, care crește instant durata de viață a acumulatorului cu până la 22 de ore. Modulul Hasselblad True Zoom are rolul de a vă ajuta să realizați fotografii de calitate superioară, datorită funcției de zoom optic de 10x și flash-ului Xenon. În plus, modulul oferă acces gratuit la programul Phocus al Hasselblad pentru o editare ireproșabilă a fotografiilor.

Modulul JBL SoundBoost integrează două difuzoare de 3W și oferă până la 10 ore de sunet stereo de înaltă calitate. Modulul Insta-Share Projector integrează un proiector care transformă orice suprafață într-un ecran de 70 de inci, pe care se pot viziona videoclipuri, filme sau fotografii. Nu în ultimul rând, avem Moto Style Shells, carcase realizate din materiale premium, precum lemn sau piele, care le oferă consumatorilor o experiență personalizată.

Lista de specificații include, printre altele, un chip Qualcomm MSM89962 Snapdragon 820 quad-core, cu două nuclee tactate la 2,15GHz și alte două nuclee tactate la 1,6GHz, și un procesor grafic Adreno 530. Acesta va funcționa alături de 4GB RAM, capacitatea de stocarea datelor fiind de 32GB. Acestora li se vor mai putea adăuga până la 256GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. De asemenea, sub ecranul de 5,5 inci cu rezoluție QHD se mai ascunde și o baterie de 2.600 mAh.

Începând cu 7 decembrie 2016, Moto Z este disponibil exclusiv în rețeaua Orange, la prețul de 229 euro alături de un abonament Orange Me 42 pe 24 de luni. În plus, până pe 31 decembrie 2016, Orange oferă 50% discount pentru orice modul Moto Mods achiziționat împreună cu telefonul.