26 sept. 2016 | 14:51

Microsoft Surface Phone va fi dotat cu un scanner de amprentă unic

ACTUALITATE
Microsoft Surface Phone va fi dotat cu un scanner de amprentă unic

Microsoft Surface Phone nu a fost confirmat oficial deocamdată, dar din ce în ce mai multe zvonuri confirmă existența unui asemenea device în lucru. 

Microsoft pare să lucreze din greu la Surface Phone, telefonul care ar putea marca o nouă intrare în forță a companiei pe piața smartphone-urilor. Cel mai nou zvon care ne indică faptul că un astfel de device este în lucru reprezintă un brevet înregistrat de Microsoft. Aceștia nu vor să se bazeze pe o tehnologie deja existentă pe piață, astfel că au creat un scanner ce va fi încorporat într-un material transparent.

Introducerea unui scanner de amprentă în noul Surface Phone va fi, cu siguranță, o mișcare inteligentă din partea Microsoft, având în vedere că din ce în ce mai mulți producători de telefoane integrează un astfel de sistem de securitate în design-ul smartphone-urilor, relatează itechpost.com.

Noul Microsoft Surface Phone este un device extrem de anticipat de comunitatea fanilor smartphone-urilor, iar compania din Redmond trebuie să facă tot posibilul pentru ca acesta să fie un succes. Microsoft trebuie să fi învățat deja din greșelile pe care le-au făcut cu telefoanele trecute și trebuie ca noul device să aducă upgrade-uri semnificative față de acestea. Conform altor zvonuri, s-ar putea ca telefonul să fie un succes, cel puțin prin prisma specificațiilor și detaliilor deja existente.

Există deja câteva informații cu privire la specificațiile noului telefon. Acesta ar urma să aibă nu mai puțin de 8GB de memorie RAM. De asemenea, ar fi dotat cu 512GB de memorie internă, astfel că nu am mai avea nevoie să folosim și un card de memorie pentru a extinde spațiul de stocare.

De asemenea, Surface Phone va veni cu o cameră foto de 21MP, cu un procesor Snapdragon 830 și va avea un ecran cu diagonala de 5,7 inci, conform altor zvonuri.