20 apr. 2016 | 17:23

Mafia 3 are un nou trailer și o dată de lansare oficială

VIDEO
Mafia 3 are un nou trailer și o dată de lansare oficială

Așteptat cu sufletul la gură de fanii seriei, noul Mafia 3 tocmai a beneficiat de un nou trailer, pe care îl puteți vedea mai sus și o dată de lansare oficială.

În timp ce o mare parte dintre fanii jocurilor de tip open world se delectau cu diverse versiuni de Grand Theft Auto, o altă categorie de jucători optau pentru povestea și mașinile din Mafia. Din păcate, în timp ce un nou GTA a apărut la fiecare câțiva ani, fanii Mafia au avut foarte mutl de așteptat lansarea unei noi iterații. Partea bună este că așteptarea aproape a luat sfârșit.

Cei de la 2K Games au promis în urmă cu câteva zile că un nou trailer pentru Mafia 3 va fi făcut public pe 19 aprilie. Se pare că nu doar s-au ținut de cuvânt, dar au făcut și un gest foarte generos în plus. Au confirmat momentul exact în care vă veți putea juca noul titlu pe console și PC. Dacă nu cumva vom mai avea parte de amânări, pe data de 7 octombrie, în mai puțin de 6 luni, posesorii de Xbox One, PlayStation 4 sau PC vor putea pune mâna pe Mafia 3. Rămâne să vedem dacă cei de la 2K Games vor fi la fel de preciși cu respectarea termenului de lansare, precum cu publicarea trailerului.

În ceea ce privește clipul de mai sus, acesta ne dezvăluie câteva detalii suplimentare legate de perioada în care se va petrece acțiunea din joc, personajele cu care veți interacționa și, nu în ultimul rând, detaliile grafice de care vă veți bucura. Până la această oră, feedback-ul fanilor vizavi de trailer, pe Twitter și YouTube, a fost pozitiv. Sperăm ca nici jocul efectiv să nu dezamăgească așteptările fanilor, având în vedere că au trecut aproape cinci ani de la lansarea Mafia 2, o perioadă de timp suficientă pentru finisarea unui titlu de succes.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele