30 iul. 2016 | 11:00

Lollapalooza 2016 – în acest weekend aveți parte de super concerte gratuite

VIDEO VIDEO

Dacă nu aveți un weekend foarte încărcat, cu ocazia Lollapalooza 2016, nu ratați o serie de concerte gratuite pe care le puteți vedea live în HD în acest weekend. 

În fiecare an, are loc în Chicago Lollapalooza, iar de această dată, evenimentul este mai important decât de obicei, deoarece se celebrează un sfert de secol de la prima ediție. Ca urmare, în Grant Park din Chicago, urmează să se prezinte aproximativ 400.000 de oameni pentru a vedea unii dintre cei mai importanți artiști ai momentul într-o serie de concerte impresionante. Pentru prima oară, unul dintre cele mai longevive festivaluri din Statele Unite, se va extinde în 2016 pe parcursul a patru zile, pentru a vă bucura de și mai mult conținut de calitate.

În cazul în care nu puteți totuși să ajungeți în Chicago în acest weekend, întregul conținut de la fața locului va putea fi vizionat online prin intermediul Red Bull TV, complet gratuit, din fiecare colț al lumii. Lista de artiști prezenți anul acesta la eveniment va include artiști precum Red Hot Chili Peppers, M83, Future, Major Lazer, Bloc Party, A$AP Ferg și mulți alții.

Pentru a vedea concertele, aveți mai multe opțiuni, în funcție de echipamentele pe care le aveți la dispoziție. Cei mai mulți vor prefera să folosească această pagină web de pe laptop sau desktop. O experiență mai facilă de navigare prin amalgamul de conținut video ce se va acumula în cadrul Lollapalooza s-ar putea totuși să fie oferită prin intermediul aplicației Red Bull TV. Aceasta este disponibilă pentru iOS, Kinde Fire și Windows 10. Opțional, pentru cei care vor să vadă concertele pe TV, același Red Bull TV poate fi accesat de pe Chromecast, Android TV, Apple TV, Amazon Fire TV, Fire TV Stick, Roku, PlayStation și Xbox. Smart TV-urile Samsung și LG vin cu aplicația preinstalată. Ca un mic detaliu, dacă nu vă încântă toate concertele și, de exemplu, vreți neapărat să-i vedeți pe cei de la Red Hot Chili Peppers, intrați pe site, definiți un Reminder și veți primi o notificare pe mobil pentru a ajunge la concert.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele