28 iul. 2016 | 14:19

LG va lansa un succesor al modelului V10 în luna septembrie

ACTUALITATE
LG va lansa un succesor al modelului V10 în luna septembrie

În luna septembrie, coreenii de la LG ar putea introduce pe piață un succesor al modelului V10.

LG a prezentat de curând rezultatele înregistrate pe parcursul ultimului trimestru fiscal, iar cei de la Android Central au observat un detaliu interesant. Din câte se pare, compania din Coreea ar avea de gând să introducă pe piață un nou telefon din seria V. LG nu a menționat care va fi numele acestui telefon, însă, cel mai probabil, vom avea de-a face cu un terminal LG V20.

Există numeroase motive pentru care LG ar fi ales luna septembrie. Unul dintre ele ar putea fi pierderile de 132 de milioane de dolari înregistrate în acest trimestru și cele de 170 de milioane de primul trimestru. Altul ar putea fi decizia marilor rivali de la Samsung de a introduce modelul Galaxy Note 7 în luna august. Totuși, pentru moment, nu avem informații în legătură cu design-ul și specificațiile.

În luna decembrie a anului trecut aflam că LG vânduse nu mai puțin de 450.000 de dispozitive LG V10 în Statele Unite, pe parcursul a 45 de zile. Asta ar însemna în jur de 10.000 de telefoane vândute în fiecare zi; o realizare remarcabilă, chiar și pentru o companie precum LG.

Procesorul de pe LG v10 este un hexa-core Snapdragon 808 de 1,8GHz, care funcționează alături de 4GB RAM, iar capacitatea de stocare poate fi de 32 sau de 64GB. Astfel, lagul este un lucru de care nu veți avea parte în niciun moment.

Camera foto de 16 megapixeli este, fără îndoială, punctul forte al telefonului. LG V10 este probabil cel mai bun dispozitiv de pe piață pentru amatorii de fotografie. Chiar și în modul auto, imaginile realizate de acesta surprind detalii pe care alte dispozitive probabil nu le-ar captura, iar focalizarea se realizează extrem de rapid. Performanțele sunt aproape la fel de bune și pe timp de noapte, iar aplicația este printre cele mai bine realizate pe care le veți întâlni. Puteți afla mai multe despre acest terminal din review-ul nostru.