15 apr. 2016 | 19:31

LG Gram 15 – cele mai subțiri, ușoare și frumoase sisteme de 15 inci

ACTUALITATE
LG Gram 15 - cele mai subțiri, ușoare și frumoase sisteme de 15 inci

Cei care își doreau un sistem ultra portabil cu diagonala de 15 inci se pot orienta fără probleme către noile LG Gram 15.

Sunt șanse foarte mici ca LG să fie foarte sus pe lista opțiunilor voastre în materie de laptopuri, dar dacă reușesc în continuare să aducă pe piață sisteme precum noile LG Gram 15, percepția publicului s-ar putea schimba într-un timp relativ scurt.

Spre surprinderea tuturor, după ce au făcut valuri în industrie cu modelele LG Gram de 13 inci, sud coreenii tocmai au lansat LG Gram 15, niște sisteme premium ultra portabile care vor încânta cu siguranță amatorii de performanță cu o sensibilitate pentru design atrăgător. Construit în jurul unor linii foarte simple și compacte, diagonala de 15 inci pare aproape nenaturală atunci când luați în mână unul dintre noile notebook-uri LG. Tentația inițială este de a crede că vorbim de un computer cu ecran de 13 inci.

În orice caz, LG Gram 15 include doi membri. Cele două sisteme folosesc panouri Full HD de 1920 x 1080 pixeli cu un raport de aspect de 16:9. O experiență imersivă de a interacționa cu conținutul multimedia este facilitată de panoul precum IPS (In Plane Switching) produs de LG. Acesta din urmă va face o treabă surprinzător de bună în a reda imagini de orice fel cu o acuratețe foarte mare a culorilor și un contrast puternic indiferent de unghiul la care vă aflați.

În conformitate cu standardul Instant Boot al celor de la Microsoft, aceste sisteme preinstalate cu Windows 10 pornesc aproape instant, indiferent dacă au fost închise complet, sau doar au stat în sleep. Ca și configurații disponibile. la un preț de 1100 de dolari, puteți opta pentru un LG Gram 15 cu Intel Core i5 generația a șasea cu 8GB RAM și un SSD de 256GB. Pentru 400 de dolari în plus veți face un upgrade la un Intel Core i7 cu 8GB RAM și un SSD de 512GB. Ambele sistem vin cu un porta USB Type C pe lângă conectica clasică ce vă oferă posibilitatea să vă încărcați laptopul precum un telefon mobil.

lg-gram-15-side

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele