29 mart. 2016 | 13:16

LG G5 are susținerea lui Jason Statham în cele mai recente clipuri

ACTUALITATE
LG G5 are susținerea lui Jason Statham în cele mai recente clipuri

Nu este neobișnuit pentru o companie de tehnologie să se afilieze cu vedete pentru a-și promova produsele. HTC a făcut-o cu Robert Downey Junior, Lenovo îl are angajat pe Ashton Kutcher, iar acum și LG recurge la  un actor pentru a scoate în evidență vârful de gamă LG G5

Este vorba despre Jason Statham, actor făcut celebru de seria Transporter. Acesta apare în cea mai nouă reclamă pentru LG G5 și, trebuie să vă avertizăm, clipul este destul de ciudat.

Statham nu este folosit de LG cum v-ați aștepta, adică nu împarte pumni în stânga și în dreapta. LG încearcă să ilustreze personalitățile multiple ale telefonului, punându-l pe actor în situații comice și sinistre.

Un clip îl arată montând bateria modulară a telefonului și jucându-se pe telefon în metrou, iar altul îl prezintă cu o perucă ciudată, în timp ce fotografiază o scenă cu ajutorul modulului special, care adaugă un grip suplimentar pentru cameră. Pe fundal, apar încă doi Jason Statham, îmbrăcați în personaje diferite.

Sloganul oficial al LG G5, adică ”Life’s Good When You Play More”, apare în ambele clipuri, alături de mesajul ”distracția începe pe 1 aprilie”, însemnând că atunci vom vedea un clip integral și nu doar câteva secvențe.

Până atunci, trebuie să știți că LG G5 are un procesor Snapdragon 820, 4GB memorie RAM, un display QHD de 5,3 inch și două camere principale, de 8 și de 16MP.