07 sept. 2016 | 16:44

Lenovo ar fi publicat specificațiile iPhone 7

ACTUALITATE
Lenovo ar fi publicat specificațiile iPhone 7

Au stricat cumva chinezii de la Lenovo surpriza celor de la Apple?

În mod clar, iPhone 7 este cel mai discutat telefon în perioada actuală. Următorul dispozitiv Apple va fi lansat peste doar câteva ore, însă asta nu i-a împiedicat pe unii să ofere deja anumite informații în legătură cu dispozitivul respectiv. Ieri, de exemplu, vă spuneam despre o revistă din Vietnam care a publicat un întreg material scris de cineva care ar fi testat telefonul.

Astăzi, însă, sursa informațiilor este una mult mai importantă. În cadrul unui eveniment organizat în China, conform publicației BGR, cei de la Lenovo voiau să demonstreze cât de bune sunt noile lor telefoane. În cazul Moto Z, vorbim de un display QHD de 5,5 inci, un procesor de ultimă generație Snapdragon 820 și 4GB RAM. Partea de captură este acoperită de o combinație între o cameră principală de 13 megapixeli cu laser autofocus și stabilizarea optică de imagini.

iPhone 7 Moto Z

Pentru a demonstra superioritatea acestuia față de unele dintre cele mai cunoscute modele de pe piață, Lenovo a afișat la evenimentul menționat mai sus o imagine în care specificațiile Moto Z și Moto Z Play sunt comparate cu cele de pe Samsung Galaxy Noe 7 și iPhone 7 Plus. Singura problemă, însă, este faptul că Apple nu a apucat încă să introducă telefonul pe piață.

Astfel, BGR adresează o simplă întrebare: știu cumva cei de la Lenovo mai multe decât noi? Au chinezii informații clare în legătură cu viitorul iPhone, astfel încât să poată compara componentele sale cu cele de pe smartphone-urile Moto? Nu știm exact, încă, pe ce s-au bazat chinezii, însă prezentarea lor sugerează faptul că vom vedea un ecran Full HD de 5,5 inci, o capacitatea de stocare maximă de 256GB și o baterie de 3.000 mAh.

Cel mai probabil, chinezii s-au bazat pe informațiile apărute pe internet grație unor leak-uri recente. Vă așteptăm alături de noi, miercuri, de la ora 19.50, pentru live text și live video pe Facebook!