07 nov. 2016 | 16:40

Lansarea Samsung Galaxy S8 va fi amânată pentru teste de siguranță

ACTUALITATE
Lansarea Samsung Galaxy S8 va fi amânată pentru teste de siguranță

Așteptarea pentru Samsung Galaxy S8 ar putea să fie ceva mai lungă decât de obicei, având în vedere lansările efectuate în ultimii ani.

În ultimii trei ani, Samsung a dezvăluit publicului noile flagship-uri din seria Galaxy S în cadrul evenimentului Mobile World Congress, din Barcelona, dar anul acesta lucrurile par să se schimbe. Compania ar fi luat decizia de a amâna această lansare până în luna aprilie. Motivul este destul de evident: sud-coreenii au în plan efectuarea unor teste extrem de amănunțite pentru a fi siguri că dispozitivul nu are nicio problemă.

Știrile apar în The Wall Street Journal, citat și de androidcentral.com, care arată informații venite din interiorul companiei Samsung. ”Directorii au în plan să amâne anunțul oficial cu privire la Samsung Galaxy S8 până după Mobile World Congress, de la sfârșitul lui februarie.”

Conform surselor, ”lansarea ar putea fi făcută chiar în aprilie”. Asta ar reprezenta o pauză de la standardul impus în ultimii trei ani, când Samsung a prezentat nou flagship în cadrul evenimentului de la Barcelona.

Decizia de a amâna lansarea noului Samsung Galaxy S8 nu poate fi condamnată, având în vedere cât de mare este importanța acestui flagship pentru reclădirea imaginii companiei sud-coreene, grav afectată după fiascoul înregistrat cu Note 7. O lansare amânată a telefonului va fi, cu siguranță, un element extrem de important pentru Samsung, ce va avea suficient timp să testeze toate aspectele telefonului.

Cu toate acestea, lansarea amânată face ca Samsung Galaxy S7 și S7 Edge să devină deja ”vechi” pe piață. având 14 luni de existență la vremea viitoarei lansări. Deja există alternative foarte bune pentru aceste telefoane și se vor lansa și altele până atunci, astfel că Samsung trebuie să vină cu ceva foarte bun. Inteligența artificială ar putea fi răspunsul.