15 mart. 2016 | 09:59

Lady Liadrin este primul erou nou din Hearthstone

VIDEO
Lady Liadrin este primul erou nou din Hearthstone

Cei de la Blizzard sunt foarte persuasivi când vine vorba de jocurile din portofoliu, indiferent dacă este vorba de Hearthstone, World of Warcraft, Diablo sau Starcraft.

La doar câteva zile după ce am anunțat că Diablo 2 și Warcraft 3 vor beneficia de actualizări pentru a asigura compatibilitatea cu noile sisteme de opererare și configurații hardware moderne, aflăm noi detalii despre viitorul Hearthstone.

Whispers of the Old Gods este un iminent expansion pack pentru Heartstone ce urmează fie disponibil începând cu finele lunii aprilie sau prima parte a lunii mai. Până când acela va fi însă oficial, există un alt tip de conținut digital menit să vă trezească interesul. Un nou eror va fi disponibil în Hearthstone cu numele de Lady Liadrin. Aceasta este un Blood Elf Paladin din World of Warcraft, iar legătura cu acel joc nu se rezumă doar la denumirea personajului.

Practic, pentru a debloca caracterul în Hearthstone, sunteți nevoiți să vă jucați cu ea până la nivelul 20 în World of Wacraft. Deși ați crede că acesta este un mod prin care Blizzard speră să crească numărul abonaților la WoW, vă înșelați. Pentru a ajunge cu orice caracter in-game la nivelul 20 este suficientă versiunea Starter Edition pe care o puteți descărca gratuit. Tot gratuit, vă puteți face un caracter cu care să ajungeți la nivelul 20. Dacă sunteți încântați de experiență, puteți în orice moment să deveniți abonat permanent la WoW, dar nu este obligatoriu.

Merită reținut că acest beneficiu în Hearthstone nu va fi aplicat retroactiv. Cu alte cuvinte, doar dacă veți ajunge din acest moment cu un caracter în WoW la nivelul 20 veți putea profita de ofertă. Dacă în final vă încântă propunerea celor de la Blizzard, intrați pe Battle.net pentru a descărca versiunea starter de World of Warcraft.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele