11 aug. 2016 | 10:18

Kyocera DuraForce Pro – noul action cam și smartphone de dat de pământ

ACTUALITATE
Kyocera DuraForce Pro - noul action cam și smartphone de dat de pământ

Într-o perioadă în care este din ce în ce mai greu să entuziasmezi utilizatorii de smartphone-uri, a fost lansat Kyocera DuraForce Pro, o cameră video de acțiune cu abilitatea de dat telefoane.

În contextul în care cea mai mare parte a noilor telefoane include modele accesibile, Kyocera DuraForce Pro s-ar putea să facă o treabă foarte bună în a vă atrage atenția printr-un set de dotări atractive.

Dacă emoția cea mai mare la momentului achiziției următorului smartphone ține de abilitatea acestuia de a rezista la o sesiune agresivă de off-road, noul Kyocera DuraForce Pro este pentru voi. Foarte andurant, terminalul este construit în jurul unui ecran de 5 inci cu specificații de actualitate, dar cea mai importantă este abilitatea sa de captură. Pe lângă faptul că va suporta sisteme de montură precum un GoPro, printr-un adaptor lansat ulterior, dispozitivul va putea imortaliza clipuri Full HD cu un unghi mare de vizibilitate – 135 de grade. Interesant este că această cameră cu Super Wide View 1080p, este a treia cameră de pe DuraForce Pro, pe lângă o cameră principală de 13 megapixeli și o a doua de 5 megapixeli. Camera de acțiune are propriul procesor dedicat de imagine și include moduri predeterminate de captură precum slow-mo, sport, acțiune și sub-apă.

Kyocera DuraForce Pro este certificat IP6X pentru rezistență la praf și până la doi metri adâncime de apă timp de 30 de minute. Nu are nici un fel de problemă cu șocurile sau vibrațiile și se descurcă la fel de bine în condiții normale sau temperaturi extreme. Până și radiațiile solare sunt trecute pe lista elementelor la care smartphone-ul este imun. Ecranul de 5 inci este de asemenea foarte bine protejat, iar producătorul este de părere că s-ar putea să stea la baza încadrării mult mai eficiente a unei scene, oferind rezultate mai bune chiar și decât o cameră video de acțiune dedicată. Singurul lucru care lipsește e abilitatea de captură 4K.

La interior, Kyocera DuraForce Pro ascunde un Snapdragon 617 octa core, 2GB RAM, 32GB de memorie extinsă și o baterie de 3240 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă QuickCharge 2.0. Este preinstalat cu Android 6.0 și suport de criptare hardware a datelor cu Android for Work, terminalul va fi disponibil la 420 de dolari fără subvenții.Kyocera DuraForce Pro

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele