27 dec. 2016 | 09:06

Kissenger e un gadget ciudat pentru sărutat de la distanță

ACTUALITATE
Kissenger e un gadget ciudat pentru sărutat de la distanță

Ar putea fi cea mai ciudată jucărie sexuală anunțată anul acesta, dar Kissenger se pare că reușește să recreeze cu precizie experiența sărutului de la distanță.

Un nou produs s-ar putea să facă viața mai ușoară celor aflați într-o relație la distanță. Cea mai mare problemă de care suferă persoanele îndrăgostite în momentul în care sunt la câteva orașe sau câteva țări distanță poate fi rezumată la lipsa de contact fizic. Pentru această problemă, există deja mai multe jucării sexuale menite să vă ajute să vă stimulați partenerul de la distanță. Nici una dintre ele însă nu adresează banalul sărut, considerat de unii ca fiind cel mai intim gest pe care îl poți face într-o relație.

Kissenger este un nou gadget menit să faciliteze interacțiunea de la distanță într-un cuplu. Ilustrat în imaginile alăturate, acesta se atașează unui smartphone și, printr-o combinație de software, senzori și silicon, recrează experiența sărutului. Kissenger a fost creat de studenta la doctorat Emma Yann Zhang și este într-un stadiu destul de avansat de dezvoltare. Unul dintre prototipuri a fost deja detaliat în cadrul conferinței Dragoste și Sex cu Roboți.

În momentul în care vă puneți buzele pe suprafața de silicon a Kissenger, fiecare particularitate a presiunii este înregistrată de o serie de senzori de înaltă precizie și transformată în informație digitală. În această formă, este transmisă prin internet aparatului identic al partenerului. Printr-un ansamblu de actuatoare foarte mici, informația digitală devine din nou mecanică și se manifestă printr-un sărut aparent verosimil.

Pe de o parte, intenția unui astfel de aparat este una lăudabilă. Din alt punct de vedere însă, tehnologia poate fi folosită pentru perfecționarea roboților meniți să simuleze cât se poate de bine interacțiunea umană. Pe marginea acestui subiect, Zhang a fost destul de abstractă. ,,Acest efort de cercetare nu va încerca să concluzioneze dacă este acceptabil din punct de vedere etic să întreții relații sexuale cu un robot.” Momentan, Kissenger nu este disponibil pentru achiziție, dar Zhang continuă să-l îmbunătățească la laboratorului City University London.

Kissenger sarut de la distanta

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele