18 sept. 2016 | 09:55

Kangaroo Notebook este un laptop ce ascunde două mini PC-uri

ACTUALITATE
Kangaroo Notebook este un laptop ce ascunde două mini PC-uri

Este foarte greu, dacă nu imposibil, să reinventezi funcționalitatea unui laptop, nu doar designul, dar Kangaroo Notebook este diferit de orice alt sistem cu care ați interacționat.

Am început să ne obișnuim cu ideea de gadgeturi modulare, dar până când cei de la InFocus nu au atașat-o unui sistem portabil, prin intermediul noului Kangaroo Notebook, nu am fi crezut că se pretează la PC-uri.

Similar estetic cu alte notebook-uri de pe piață, aceste gadget încearcă să promoveze o rețetă foarte interesantă. Este vorba de niște mini PC-uri sub formă de dock ce se introduc în laptop pe lateral. Respectivele module integrează toate componentele unui computer obișnuit, exceptând tastatura și ecranul, ce sunt bătute în cuie. Fiecare Kangaroo Notebook este livrat cu două module, plecând de la ideea că veți folosi unul acasă și un al doilea la birou.

În privința performanței, fiecare modul pe care îl ascundeți în acest laptop deosebit, are 2GB RAM, o memorie internă de 32GB expandabilă până la 256GB și un procesor Intel Cherry Trail. Sistemul preinstalat de operare este cea mai recentă variantă de Windows 10. În mod evident, această configurație nu ar putea face față unui joc recent, dar pentru filme online, streaming și editare de documente, este mai mult decât suficient. În plus, partea de conectivitate include Bluetooth 4.2 LE și IEEE 802.11AC. Ecranul de 11,6 inci s-ar putea să nu vi se pară foarte mare la prima vedere, dar în combinație cu rezoluția nativă de 1366 x 768 pixeli, este ideal pentru muncă în deplasare. Pe marginea sa, mai găsiți un port USB 2.0, un USB 3.0, un cititor de carduri SD și o ieșire audio pentru căști.

Întregul pachet reușește să se integreze în 300 de dolari. Cu toate că ar fi fost ideală un pic mai multă performanță, oricum, o astfel de investiție s-ar putea să vă scape de achiziția a două PC-uri.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele