28 oct. 2016 | 13:36

iPhone 8 ar putea fi disponibil în trei variante cu design premium

ACTUALITATE
iPhone 8 ar putea fi disponibil în trei variante cu design premium

Apple lucrează deja la noua generație de telefoane și ar avea în lucru trei modele de iPhone 8 cu design premium, pregătite pentru 2017.

Site-ul japonez de știri Nikkei, citat și de macrumors.com, vorbește despre noile planuri pe care Apple le are pentru iPhone 8. Și alte zvonuri au vorbit deja despre existența a trei telefoane, dar știrile de până acum susțineau că doar unul dintre cele trei modele ar fi ”premium”, având un spate din sticlă. Veștile de acum ne indică faptul că Apple a renunțat la ideea de carcase de aluminiu și mizează pe un design premium pentru toate cele trei telefoane.

Sursele citate de articol aparțin unui lanț de aprovizionare ce lucrează cu Apple, iar acestea susțin că trei mărimi de ecran vor fi disponibile. Cel mai mic iPhone 8 va avea un display de 4,7 inci, iar cel mai mare va avea o diagonală de 5,5 inci. Va exista și o dimensiune intermediară, cea de 5 inci. Site-ul susține, de asemenea, că unul dintre cele trei telefoane va avea un display OLED curbat, edge-to-edge.

Toate cele trei iPhone 8 vor avea sticlă furnizată de către Biel Crystal Manufactory și Lens Technology, și aceste elemente se vor baza pe un cadru din aluminiu. Deoarece este încă devreme, lucrurile se pot schimba, așa cum avertizează și site-ul japonez.

În 2016, cele mai timpurii zvonuri au afirmat că vor exista trei telefoane iPhone 7, unul dintre acestea având o singură cameră foto pe spate. Cu 6 luni înainte de lansarea telefoanelor, se pare că Apple ar fi renunțat la planurile pentru acest telefon.

Zvonurile arată că Apple are de gând să introducă o serie de schimbări importante în materie de design pentru telefoanele iPhone 8. Telefoanele ar putea să renunțe la Home button, ar putea avea funcții biometrice avansate și încărcare wireless.