15 mart. 2016 | 06:57

Iminentul iPhone SE detaliat printr-un clip în China

ACTUALITATE
Iminentul iPhone SE detaliat printr-un clip în China

Nimeni nu știe exact ce va lansa Apple pe 21 martie, dar sunt șanse foarte mari ca respectivul eveniment să fie dedicat unui iPhone SE.

Ca de fiecare dată, orice informație despre un nou iPhone care nu a fost detaliat sub lumina reflectoarelor de către directorii companiei, trebuie percepută un nivel suplimentar de reticență. În definitiv, cu toate că, în ultimii ani, cei de la Apple și-au pierdut abilitatea de a ascunde o mare parte dintre specificațiile iminentelor terminale, asta nu înseamnă că sunt străini de conceptul așilor din mânecă.

Pentru prima oară, dacă se adeverește ca fiind adevărat, un clip imortalizat în China ilustrează în detaliu un iPhone nelansat ce pare să fie disponibil pentru achiziție. În trecut, chinezii au mai creat clone de iPhone pornind de la zvonuri ce ulterior s-au dovedit false, dar conform domnișoarei din clipul, s-ar putea să nu fie cazul aici.

În altă ordine de idei, mai multe publicații online au primit invitații la evenimentul Apple din San Francisco, organizat foarte aproape de sediul companiei. În acel context vom afla dacă un iPhone mai mic se află pe lista de priorități a lui Tim Cook sau dacă nu cumva va fi vorba exclusiv de un nou iPad de 9,7 inci și câteva curele noi de Apple Watch.

Revenind la detaliile pe care le putem desprinde din clipul în chineză, pe lângă faptul că și persoana care descrie aparatul are o reticență că ar putea fi cel adevărat, iPhone-ul SE pare să fie un hibrid între un iPhone 5S și iPhone 6S. Are câteva elemente curbate la margini, dar din cauza ecranului de 4 inci pare să aducă mai degrabă aminte de un iPhone 5, decât un iPhone 6.

De astăzi într-o săptămână vom afla adevărul despre planurile Apple. Până atunci, vizionați clipul de mai sus și aruncați-vă la propriile interpretări despre nivelul de adevăr al informațiilor expuse.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele