11 mai 2016 | 15:01

Huawei Honor V8 e oficial și confirmă toate zvonurile

ACTUALITATE
Huawei Honor V8 e oficial și confirmă toate zvonurile

Fanii terminalelor chinezești se pot orienta fără emoție către noul Huawei Honor V8, dacă sunt în căutarea unui smartphone de top la un preț accesibil.

În mare parte, chinezii nu sunt în criză de opțiuni când vine vorba de telefoane mobile. Asta nu înseamnă însă că numărul foarte mare de companii din teritoriu nu se grăbesc să lanseze gadgeturi competitive. Cel mai recent astfel de exemplu a fost anunțat zilele trecute sub forma Huawei Honor V8.

Ilustrat în imaginea de mai sus, aparatul a fost subiectul mai multor seturi de speculații, dar de acum este disponibil în magazine de pe întregul mapamond. După ce a fost certificat de autoritatea chinezească TENAA, acesta nu mai putea ascunde foarte multe surprize, dar reușește totuși să fie interesant.

Huawei Honor V8 este construit în jurul unui display generos de 5,7 inci cu o rezoluție nativă QHD – 1440 x 2560 pixeli. Partea de procesare a eecuației este asigurată de o combinație între un SoC Kirin 950 de înaltă performanță cu 4GB RAM și, în funcție de preț, o memorie internă de 32 sau 64GB. În cazul în care veți avea vreodată probleme cu stocarea internă, aveți în orice moment posibilitatea de a adopta un card microSD cu o capacitate maximă de 128GB.

Partea cea mai interesantă din Huawei Honor V8 ține de abilitățile de captură ale gadgetului. Pe partea din spate va avea două camere principale de 12 megapixeli, dintre care una fost optimizată să imortalizeze cadre la 360 de grade. Amatorii de selfie-uri vor fi nevoiți să se rezume la camera de 8 megapixeli din față. Nu lipsește un senzor de amprentă foarte rapid și un acumulator generos de 3500 mAh.

Prețul pentru Huawei Honor V8 va fi de aproximativ 384 de dolari pentru versiune cu 32GB sau 430 de dolari în cazul care optați pentru saltul până la 64GB de memorie internă. Rămâne să vedem ce operatori autohtoni îl vor aduce în țară.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele