14 mart. 2016 | 07:18

HTC 10 apare în primele imagini reale, nu doar în randări

ACTUALITATE
HTC 10 apare în primele imagini reale, nu doar în randări

Unul dintre cele mai așteptate telefoane din prima jumătate a acestui an este HTC 10 și, cu cât ne apropiem mai mult de lansarea sa, cu atât aflăm mai multe informații.

După ce în ultimele săptămâni am aflat tot mai multe detalii despre iminentul vârf de gamă al HTC, acum îl vedem și în unele dintre primele imagini ce nu sunt randate pe computer. Conform unor noi imagini ce au început să circule pe Twitter, astfel ar trebui să arate HTC 10.

Nu au trecut decât câteva zile de când am aflat că taiwanezii vor renunța la titulatura HTC One M10 pentru ceva mult mai simplu, când vine vorba de noul lor vârf de gamă. Dacă privim noile imagini cu aparatul, nu aflăm neapărat ceva nou, dar este vizibil că dispozitivul arată foarte bine, iar carcasa metalică de pe spate îi conferă acestuia un aspect premium. Marginile laterale un pic înclinate și curbate vor spori ușurința la manipulare, deși nu va avea cel mai mic ecran. În plus, față de randările anterioare, se pot vedea două butoane capacitive pe rama inferioară.

În altă ordine de idei, este foarte dificil, dacă nu imposibil, să coraborăm autenticitatea acestor imagini. Ca orice alte zvonuri, vom ști dacă sunt corecte abia după lansarea oficială a HTC 10.

Din câte se pare HTC 10 va fi un smartphone construit în jurul unui display QHD cu diagonala de 5,2 inci. Procesorul va fi un Snapdragon 820, iar cantitatatea de memorie RAM va fi egală cu 4GB. O cameră principală de 12 megapixeli cu un sistem audio frontal de tip BoomSound reprezintă de asemenea o posibilitate. Din imagini, momentan nu putem deduce amplasamentul difuzoarelor, dar este aproape imposibil ca noul smartphone de top să nu aibă o putere audio peste medie.

HTC a încercat să genereze un pic de interes pentru noul smartphone prin intermediul unor teaser, abia după lansarea din 19 aprilie vom ști însă dacă a funcționat sau nu.

htc-10-leak

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele