15 ian. 2016 | 17:30

Guillermo del Toro confirmă faptul că va regiza Pacific Rim 2

ENTERTAINMENT
Guillermo del Toro confirmă faptul că va regiza Pacific Rim 2

Guillermo del Toro a confirmat faptul că Pacific Rim 2 va fi filmat în viitor.

În cazul în care v-a plăcut Pacific Rim și v-ați interesat în legătură cu o un sequel, probabil ați auzit că la un moment dat exista pericolul ca acesta să nu se mai filmeze. Guillermo del Toro a ținut, totuși, să contrazică aceste informații prin intermediul unui Tweet publicat de curând. Desigur, după cum ne amintesc cei de la Polygon, faptul că Pacific Rim 2 se va filma în continuare este, mai degrabă, datorat unei achiziții efectuate recent.

Este vorba despre achiziția celor de la Legendary Pictures de către Wanda. Deși unii și-au manifestat îngrijorarea în legătură cu francizele pornite de către Legendary, Wanda se pare că este extrem de interesată de continuarea acestora. Asta înseamnă că filmul Pacific Rim 2 are șanse mari de a fi filmat, mai ales dacă luăm în considerare succesul enorm pe care acesta l-a înregistrat pe piețele din Europa de est și Asia.

[related]

”Avem multe de învățat. Industria cinematografică din China este cu 30-50 de ani în spatele Americii”, a declarat CEO-ul Wanda. Acesta specificat și faptul că în țări precum China și Japonia se înregistrează o cerere din ce în ce mai mare pentru filmele de calitate, iar un nou Pacific Rim ar putea fi primul pas către satisfacerea acesteia.