10 iul. 2016 | 10:56

GTA Online se reinventează și împrumută din Trackmania

VIDEO VIDEO

GTA Online, poate cea mai atrăgătoare componentă din GTA V, reușește să fie în continuare de actualitate prin DLC-uri cel puțin interesante precum iminentul Cunning Stunts.

Pe 13 septembrie 2013, cei de la Rocktar lansau cu surle și trâmbițe cel mai nou joc din seria Grand Theft Auto. Revoluționar din multe puncte de vedere și foarte îndrăgit de fani, GTA V a reușit să intre în Cartea Recordurilor Guiness cu o serie uimitoare de performanțe la capitolul popularitate. Două săptămâni mai târziu, Grand Theft Auto Online intra în lumina reflectoarelor ca un mod gratuit, exclusiv online, pentru cei care își doreau o componentă aflată în perpetuă dezvoltare pentru GTA.

Magia GTA Online nu s-a aflat însă în acea lansare inițială, ci într-o serie surprinzăto de DLC-uri complet gratuite ce au fost lansate la intervale regulate de timp și au extins și mai mult universul virtual. În plus, nu ți-au permis să te plictisești, iar această particularitate nu trebuie trecută cu vederea, mai ales când vorbim de un joc vechi de trei ani.

Cel mai nou DLC GTA Online este dedicat probabil fanilor Burnout, care au fost dezamăgiți că nu vom mai vedea o continuare pentru unul din jocurile cu mașini încărcate cu cea mai multă acțiune. La prima vedere, Cunning Stunts este un joc de cuvinte cu o tentă ofensatoare, dacă vă jucați un pic cu literele în limba engleză. În practică, acest add-on reinventează complet componenta curselor de mașini din joc.

Cu elemente din Trackmania sau cursele cu mașinuție Hot Wheels, Cunning Stunts include ,,vehicule care se rup în sus și în jos prin bucle și tuburi, se lansează de pe rampe cu extra propulsie de la pante de viteză, se despart și se unesc pe mai multe cărări și aleargă prin inele gigantice de flăcări în noi curse ce sfidează moartea.” Aceasta este descrierea oficială a celor de la Rockstar pentru acest expansion pack ce va include noi vehicule, inclusiv super mașini, mașini sport și motociclete. Cunning Stunts va fi disponibil începând cu data de 12 iulie pe PlayStation 4, Xbox One și PC. Din păcate, vechile console nu sunt suportate.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele