28 iul. 2016 | 14:14

Gilmore Girls revine pe Netflix în noiembrie, cu alte câteva lansări importante

VIDEO VIDEO

Cei de la Netflix au făcut o treabă foarte bună în a reînvia câteva seriale clasice și continuă acest tip de producții cu lansarea unui nou sezon din Gilmore Girls.

Din multe puncte de vedere, Gilmore Girls a fost un serial foarte reușit și unul care a făcut valuri chiar și în țara noastră. De partea cealaltă a baricadei, au existat cei care nu au suportat niciodată personajele principale din respectivul serial, dar acest anunț nu este pentru ei.

Au trecut aproximativ nouă luni de când am aflat primele detalii despre revenirea Gilmore Girls pe Netflix, iar acum avem și o dată de lansare pentru reinventarea serialul pentru popularul serviciu de streaming. Cum s-a întâmplat și cu Fuller House la începutul acestui an, o astfel de lansare apelează la sentimente de melancolie prin lansarea unui trailer care vă plimbă prin orașul Stars Hollow și le aduce din nou în centrul atenției pe Lorelai și Rory. Încă din trailer, este evident că acțiunea de care vom avea parte este cât se poate de actuală, discuția de la masă dintre protagoniste gravitând în jurul lui Amy Schumer, în timp ce Rory căută ceva pe iPhone.

În orice caz, Gilmore Girls va fi reînviat pentru Netflix într-un format unic de patru episoade sub formă de lung metraje. Spre deosebire de un serial clasic cu aproximativ 10 sau 20 de episoade într-un sezon, fiecare dintre cele patru episoade vor avea 90 de minute și vor ilustra evenimente desfășurate în fiecare dintre cele patru anotimpuri. Lansarea Gilmore Girls va fi pe 25 noiembrie.

În ceea ce privește alte lansări importante de pe Netflix din acest final de an, cel de-al treilea sezon din Black Mirror, așteptat cu sufletul la gură de fanii seriei, va include șase episoade și vor fi disponibile începând cu 21 octombrie. Eu personal aștept cu entuziasm lansarea celui de al treilea sezon din Chef’s Table pe 2 septembrie. În ceea ce privește destinul show-ului Chelsea, acesta va reveni cu 90 de episoade în sezonul doi din 2017. Tot anul viitor vom vedea sezoane noi din Lady Dynamite, Real Bob și Scrotal Recall, deși acesta din urmă își va schimba numele în Lovesick.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele