07 dec. 2016 | 07:12

Game of Thrones, sezonul 7: primul teaser trailer

VIDEO ENTERTAINMENT

Fanii Game of Thrones așteaptă cu interes difuzarea sezonului 7 și, din câte se pare, cei de la HBO au început deja să creeze interes prin lansarea unui teaser.

Game of Thrones a depășit toate recordurile de popularitate existente, începând cu cel mai piratat serial din toate timpurile și încheind cu cele mai multe premii Emmy. Din păcate, același Game of Thrones se apropie de final. Mai sunt două sezoane din atrăgătoarea poveste, iar acelea vor fi semnificativ mai scurte decât sezoanele trecute.

Până la final însă, cei mai mulți dintre noi stau cu sufletul la gură vizavi de ce se va întâmpla în sezonul 7 din Game of Thrones. Noul sezonul va apărea în 2017 și, în încercarea lor de începe eforturile de marketing mai devreme decât în anii trecuți, cei de la HBO au publicat primul teaser.

În principiu, nu vorbim de un teaser care adresează în mod exclusiv Urseala tronurilor, ci toate show-urile pe care ni le-a rezervat postul de televiziune HBO în 2017. Ca urmare, printre alte câteva seriale și filme artisitice, vedem câteva secvențe cu personajele noastre favorite din clanul Stark. Arya Stark merge pe un cal într-o direcție necunoscută, Sansa Stark merge prin zăpadă, iar Jon Snow apare într-un cadru static.

Din păcate, asta este tot ce am aflat din acest teaser. Rămâne să așteptăm ca în următoarele luni să apară online și un trailer care să lămurească un pic mai multe detalii despre destinul caracterelor, inclusiv acțiunile reginei Cersei.

Merită reținut că Game of Thrones sezonul 7 nu va fi difuzat la finele lui martie, începutul lunii aprilie, cum s-a întâmplat în trecut. În schimb, acesta va întârzia până la o dată necunoscută din vara lui 2017. Întârzierile au fost cauzate de vremea călduroasă, într-o perioadă în care se dorea imortalizarea unor scene de iarnă. În total, mai sunt 13 episoade din GoT, iar acestea vor fi împărțite între sezonul 7 și 8.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele