07 iul. 2016 | 06:56

Game of Thrones sezonul 7 a fost amânat din cauza iernii

ENTERTAINMENT
Game of Thrones sezonul 7 a fost amânat din cauza iernii

Cu toate că în teorie mai este un an până lansarea următorul sezon din Game of Thrones, acesta se pare că va suferi întârzieri semnificative.

Nu au trecut nici două săptămâni de la încheierea ultimului episod din Game of Thrones, iar fanii popularului serial ard de nerăbdare să vadă ce se întâmplă cu caracterele lor preferate. Care vor mai dispărea subit din universul inventat de George R.R. Martin și care ajunge să cucerească The Iron Throne? Un lucru este sigur, răspunsul la aceste întebări nu va ajunge pe ecran între datele cu care ne-am obișnuit.

Pentru a înțelege mai bine contextul actual, ar fi bine să aveți în vedere data premierei fiecărui sezon anterior. Cu excepția sezonului trei, care a început la finele lunii martie, fiecare alt sezon din Game of Thrones a avut premiera când în luna aprilie. Pentru a respecta acest termen, filmarea fiecărui sezon a început cu aproximativ 9 luni înainte. Cu alte cuvinte, creatorii serialului ar fi trebuit la această oră să se afle pe platourile de filmare. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, iar motivul din spate v-ar putea surprinde.

Cu toate că ultimul sezon s-a încheiat cu venirea iernii în Westeros, iarna nu mai există în nici una dintre locațiile obișnuite de filmare ale serialului și nici nu pare să revină prea curând. Din acest motiv, David Benioff și Dan Weiss au anunțat că ,,nu avem o dată de emisie încă, dar anul acesta se pare că va veni mai târziu”. Argumentul pe marginea acestui subiect a fost făcut public de către producători în cadrul podcastului UFC Unfiltered. ,,Începem un pic mai târziu deoarece, după cum știți, la finele sezonului trecut, iarna este aiciiar asta înseamnă că vremea senină nu ne mai ajută la nici un nivel, așa că am împins totul mai încolo pentru a obține o vreme gravă și gri, chiar și în cele mai însorite locații în care filmăm.

Împreună, sezoanele 7 și 8 din Game of Thrones vor avea 13 episoade până la finalul întregului serial. Rămâne să vedem care va fi rolul vremii în acest context.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele