03 mart. 2016 | 06:54

Galaxy S7 Edge – l-au îndoit și pe ăsta

ACTUALITATE
Galaxy S7 Edge - l-au îndoit și pe ăsta

După fiecare lansare importantă de telefoane, deja de câțiva ani, cineva încearcă să îndoaie creații precum Galaxy S7 sau Galaxy S7 Edge, iar 2016 nu este o excepție de la regulă.

În cazul în care erați în căutarea unui smartphone de top în care să vă investiți banii câștigați cu greu, noul Galaxy S7 Edge s-ar putea să fie soluția perfectă. Are un design atrăgător, folosește cel mai nou și performant procesor de la Qualcomm, iar pe partea de captură foto se pare că a reușit să doboare iPhone-ul 6S în condiții de lumină scăzută.

Trecând însă peste argumentele de performanță și aspect estetic, întotdeauna vor exista cei care își cumpără un telefon pornind de la gradul de anduranță. Pe de o partea, Samsung și-a făcut noile terminale rezistente la apă, precum Galaxy S5 în urmă cu doi ani, mai rămân însă multe alte eventuale probleme cu care se poate confrunta un dispozitiv de acest gen.

Pentru a ne oferi un calificativ pentru anduranța noului Galaxy S7 Edge, echipa din spatele canalului de YouTube JerryRigEverything a decis să exploateze la maxim atrăgătorul smartphone. Abuzul a început cu tentativele de zgâriere a ecranului, iar rezistența a fost de apreciat. În fața unui cuțit ascuțit, un subiect de mândrie pentru S7 Edge este și obiectivul camerei de 12 megapixeli. Nu se poate spune însă același lucru despre bliț.

În ceea ce privește rezistența la flăcări, un test care mi se pare pur și simplu absurd, se pare că ecranul nu este cel mai rezistent la temperaturi ridicate. În schimb, rezistă destul de bine la îndoit, o particularitate cu care nu se pot lăudat foarte multe din phableturile existente pe piață la ora actuală. Se pare că structura de rezistență a dispozitivului a fost calculată suficient de bine încât să nu cedeze la presiune.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele