06 aug. 2016 | 11:30

Galaxy Note 7 este disponibil și în variantă dual SIM

VIDEO ACTUALITATE

După o serie de zvonuri care în mare parte s-au dovedit a fi adevărate, Samsung a anunțat zilele trecute Galaxy Note 7. Se pare însă că în continuare aflăm detalii noi despre aparat.

Galaxy Note 7 este cel mai nou vârf de gamă al celor de la Samsung și telefonul care până la finele acestui an ar trebui să generez vânzări fabuloase pentru compania coreeană. Acesta se va afla în oferta operatorilor autohtoni și, cu toate că prețul nu va fi unul foarte accesibil, amatori de securitate suplimentară și editare grafică sau luat notițe folosind un stylus, nu vor ezită să facă un efort pentru a-l cumpăra.

În principiu, lansarea oficială a Galaxy Note 7 pare să aibă loc pe 19 august în cele mai multe colțuri ale mapamondului. Exceptând dispozitivele de test care au ajuns deja la foarte mulți jurnaliști, se pare însă că un magazin din Emiratele Arabe Unite a început deja să comercializeze dispozitivul, în mai multe variante decât credeam inițial.

După cum se poate vedea în clipul de mai sus postat de un YouTuber care a și primit dispozitivul de la comerciantul arab mai sus, se pare că Note 7 este disponibil și într-o versiune dual sim. Acesta poartă numele de Galaxy Note 7 Duos și, din multe puncte de vedere, existența sa nu reprezintă o surpriză majoră. În anumite piețe de pe mapamond, Samsung a făcut eforturi și în anii trecuți pentru a comercializa versiuni dual SIM ale gadgeturilor sale de top.

Merită reținut că între versiunea cu un singur SIM și cea cu două SIM-uri nu există nici o diferență. Acest lucru a fost posibil prin intermediul unei tăvițe și a unui cititor intern hibrid. Acesta din urmă suportă atât interacțiunea cu un microSD de până la 256GB, cât și un nano SIM. Dacă vă uitați foarte atent în materialul promoțional de mai jos și la baza tăviței pentru microSD se poate vedea inscripția SIM2.

Pe canale oficiale, este foarte probabil să vedem un Galaxy Note 7 Duos în România, dar dacă vreți neapărat să faceți rost de unul, nu ar trebui să întâmpinați dificultăți majore.Official-promotional-material-shows-a-SIM-card-tray-with-SIM2-slot-labeled

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele