30 mart. 2016 | 15:12

Galaxy J5 și Galaxy J7 au fost anunțate oficial în format actualizat

ACTUALITATE
Galaxy J5 și Galaxy J7 au fost anunțate oficial în format actualizat

În cazul în care erați în căutarea unui telefon arătos cu specificații decente, noile Galaxy J5 și Galaxy J7 s-ar putea să reprezinte alegerea perfectă.

După cum bine știți, cei de la Samsung sunt foarte eficienți în a lansa telefoane într-o varietate foarte mare de formate, cu prețuri mai mici sau mai mari. În secțiunea mid-range, vorbim de această dată de Galaxy J5 și Galaxy J7, două smartphone-uri care au apărut pe website-ul oficial din China al sud coreenilor.

Acestea au fost subiectul mai multor seturi de zvonuri în ultimele săptămâni, dar abia acum ne putem forma o viziune clară legată de specificațiile aparatelor. Urmașii telefoanelor lansate în urmă cu aproximativ un an, cu exact aceleași nume, noile Galaxy J5 și Galaxy J7 împărtășesc o mare parte din specificații, dar au și câteva particularități menite să facă diferența.

În primul rând, Galaxy J5 și Galaxy J7 sunt adresate pasionaților de selfie, având în vedere că au pe partea din față camere de 5 megapixeli dotate cu bliț LED, pentru a avea în permanență fața luminată. Camerele principale de pe spate, în ambele cazuri, sunt de 13 megapixeli, de asemenea cu bliț. Încercând probabil să impresioneze utilizatorii cu abilitățile de redare a conținutului audio, atât Galaxy J5, cât și J7 vor avea un difuzor puternic pe partea din spate a carcasei.

Galaxy J7 – 2016 va fi construit în jurul unui display Super AMOLED de 5,5 inci cu o rezoluție nativă Full HD. La interior va ascunde o combinație între un octa-core tactat la 1,6 GHz, 3GB RAM și o memorie internă de 16GB. Nu va lipsi conectivitatea LTE și NFC, iar în carcasa metalică va fi integrat un acumulator de 3300 mAh. Galaxy J5 – 2016 va fi un pic mai mic la 5,2 inci, iar panoul Super AMOLED va avea o rezoluție nativă de 720 x 1280 pixeli. Partea de procesare a acestuia din urmă va fi o combinație între un quad core la 1,2 GHz, 2GB RAM și un acumulator de 3100 mAh. Momentan nu se cunosc prețurile oficiale pentru nici unul dintre modele.

 

galaxy j5-galaxy j7

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele