06 mai 2016 | 15:52

Forza Motorsport 6: Apex vine pe PC cu cerințe cam mari

Gaming
Forza Motorsport 6: Apex vine pe PC cu cerințe cam mari

Populara franciză Forza Motorsport a utilizatorilor de Xbox vine în acest an pe PC, pentru prima oară, sub forma Forza Motorsport 6: Apex.

Pregătirile sunt în toi pentru noul Forza Motorsport 6: Apex, iar Microsoft face tot posibil ca lucrurile să se desfășoare în condiții optime. Tocmai din acest motiv, au programat o sesiune beta deschisă publicului larg și au publicat cerințele de sistem ale titlului.

Există o presiune foarte mare pe compania americană să lanseze un joc foarte bine pus la punct, mai ales că vorbim de un titlu ce va fi reprezentativ pentru eforturile Microsoft de crea un ecosistem de jocuri de top pentru Windows 10. Forza Motorsport 6: Apex va fi disponibil în mod exclusiv pe noul sistem de operare al companiei și doar prin intermediul magazinului virtual proprietar – Windows Store.

Pentru a vă juca Forza Motorsport 6: Apex pe un computer în condiții optime cu o grafică decentă, aveți nevoie de cel puțin un Intel Core i3-4170 cu 8GB RAM și o placă video Radeon R7 250x sau GeForce GT 740. Mai sunt necesari 30GB de spațiu, cea mai recentă variantă de DirectX 12 și ultimul Windows 10 pe 64 de biți – V.1511. Pentru a profita la maxim de eforturile dezvoltatorilor în materie de grafică și efecte vizuale, este necesar un Intel Core i7-3820 cu 12GB RAM, un Radeon R9 290x sau GeForce 970, 30GB spațiu de stocare și același DirectX și Windows 10 pe 64 de biți. Un controller de Xbox One este recomandabil, dar nu necesar.

În ceea ce privește conținutul pe care îl veți putea experimenta, Forza Motorsport 6: Apex vă va pune la dispoziție un număr generos de 63 de mașini licențiate cu faruri funcționale, ușir care se deschid și un interior incredibil de detaliat. În total, vor exista 20 de piste diferite din 6 locații.

Forza Motorsport 6: Apex este disponibil acum în variantă beta și poate fi descărcat gratuit de pe forzamotorsport.net.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele