01 apr. 2016 | 16:31

Final Fantasy XV primește un demo cu 6 luni înainte de lansare

VIDEO
Final Fantasy XV primește un demo cu 6 luni înainte de lansare

Unul dintre cele mai așteptate jocuri din ultimii ani se apropie de lansarea sa oficială. Este vorba de Final Fantasy XV.

S-a lucrat foarte mult la fiecare Final Fantasy, iar iminentul Final Fantasy XV cu siguranță nu reprezintă o excepție de la regulă. Tocmai pentru că echipa stufoasă de dezvoltatori din spate este foarte mândră de ce a realizat până la această oră, au făcut public în mod gratuit un demo pe care îl puteți încerca cu toții. Singura condiție este să aveți o consolă next-gen, precum Xbox One sau Sony PlayStation 4.

Complet gratuit, demo-ul ilustrat în detaliu în trailerul de mai sus, poate fi descărcat fără nici un fel de emoții din magazinul PlayStation sau din Xbox Store.  Au apărut în ultimele zile zvonuri referitoare și la o variantă de PC a Final Fantasy XV, dar nu se știe când va apărea aceea și nici dacă va beneficia de un demo separat.

În altă ordine de idei, va mai trece mult timp până la lansarea oficială a Final Fantasy XV, iar întreaga perioadă de așteptare, de aproximativ jumătate de an, cu siguranță nu va fi făcută mai ușoară de către un demo spectaculos. Momentan, titlul a fost programaat pentru 30 septembrie, dar nu este deloc exclus să mai întâmpine mici întârzieri, având în vedere cât de complex și-au propus să-l facă dezoltatorii.

Până atunci, puteți experimenta o aventură foarte interesantă prin care a trecut caracterul principal Noctis. ,,Împreună cu Noctis și ghidul său magic, explorați lumea fantastică a visurilor sale.” În plus, dacă demo-ul nu vă este suficient pentru a vă potoli setea de Final Fantasy, mai există o soluție foarte interesantă sub forma unui serial animat realizat de aceeași echipă de dezvoltatori. Acesta din urmă poate fi vizionat în întregime gratuit pe YouTube, unde îl puteți vedea în ritmul vostru, pe platormele voastre preferate, accesând această adresă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele