Ziua eMAG: oferte și reduceri la smartphone-uri și nu numai

ACTUALITATE
Ziua eMAG: oferte și reduceri la smartphone-uri și nu numai
06 dec. 2016 | 12:21

Ziua eMAG este prilejul perfect pentru a cumpăra un telefon mobil la reducere, mai ales că sunt o mulțime de oferte și reduceri disponibile momentan. 

[related]

De ziua eMAG, retailer-ul a pregătit reduceri în valoare de 10 milioane de lei pentru clienți, la aniversarea de 15 ani a magazinului online. Lista de oferte eMAG este destul de lungă, dar momentan vorbim despre ofertele disponibile la capitolul smartphone-uri. Reducerile sunt destul de consistente și ajung chiar și până la jumătate din prețul original al unui produs.

Ziua eMAG: smartphone Lenovo A2010

Pentru cei ce își doresc un smartphone entry-level, dar care să nu dezamăgească, atunci Lenovo A2010 este unul dintre candidații ideali. Telefonul vine cu un ecran generos, de 5 inci, ce rulează la o rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Cu 1GB de memorie RAM, dar și cu un procesor Snapdragon quad-core de 1,2GHz, smartphone-ul îți oferă suficiente resurse pentru multitasking, dar și pentru sesiuni de gaming sau de uitat la filme, mai ales pentru că telefonul vine și cu sistemul audio Dolby Digital Plus. În cadrul acestor reduceri eMAG, telefonul are un discount de 49%, având un preț de doar 379 RON, și poate fi găsit aici.

Ziua eMAG: smartphone ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL

ASUS ZenFone 3 Max este smartphone-ul de care ai nevoie dacă îți dorești un telefon cu baterie excelentă. Dintre telefoanele ce fac parte din oferta de ziua eMAG, ZenFone 3 se detașează clar la capitolul baterie. Nici restul specificațiilor nu sunt mai prejos, având în vedere că ai la dispoziție 2GB de RAM și un procesor quad-core de 1,25GHz. Telefonul rulează în mod dual-sim și are și o cameră foto de 13MP. Ecranul de 5.2 inci cu rezoluție de 1280×720 pixeli este potrivit pentru cei ce caută calitate când vine vorba de imagine. În cadrul acestor reduceri eMAG, telefonul vine cu un discount de 19% și poate fi achiziționat de aici, pentru doar 849 de lei. La cumpărarea telefonului primești cadou și un acumulator extern, de 2000mAh.

Ziua eMAG: LG G4 Dual Sim

LG G4 Dual Sim poate că nu mai este ”cel mai nou flagship” din serie, dar performanțele rămân aceleași, făcând din smartphone o recomandare clară. Spatele din piele neagră este un element distinctiv pentru LG G4, iar ecranul de 5,5 inci, cu rezoluție de 2560×1440 pixeli te va impresiona, cu siguranță. Procesorul Snapdragon 808 rulează la 1,8GHz, alături de 3GB de memorie RAM, astfel încât nu vei avea probleme cu vreo aplicație. Smartphone-ul are o baterie de 3000mAh, ideală pentru a oferi energia necesară pe parcursul întregii zile. De ziua eMAG, telefonul vine cu o reducere de 25% și este disponibil la 1499 de lei, putând fi cumpărat de aici, alături de acumulatorul extern de 2000mAh, pe care îl primești cadou. În plus, primești și un card cadou în valoare de 149 de lei.

Ziua eMAG: Huawei P9 Plus

Pentru cei ce caută un telefon high-end între lista de oferte eMAG, Huawei P9 Plus este un candidat excelent. Telefonul vine cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție Full HD, de 1920×1080 pixeli, și este protejat de Corning Gorilla Glass 4. Procesorul Kirin 955 octa-core rulează la 2,5 + 1,8GHz, iar cei 4GB de RAM sunt mai mult decât suficienți pentru orice ai vrea să rulezi pe device. Camera principală, de 12MP, și cea secundară, de 8MP, garantează calitatea fotografiilor pe care vrei să le surprinzi. De ziua eMAG, telefonul vine cu o reducere de 23%, fiind disponibil la prețul de 2299 de lei, și poate fi achiziționat de aici. De asemenea, primești și un card cadou, în valoare de 230 de lei.