18 nov. 2016 | 07:04

eMAG Black Friday: laptopuri la reducere

ACTUALITATE
eMAG Black Friday: laptopuri la reducere

La eMAG de Black Friday, este foarte greu să reziști tentației unui upgrade, chiar dacă, în general, vânzările de laptopuri au scăzut semnificativ în ultimii ani. 

Indiferent dacă aveți un smartphone cu un ecran generos, pe care petreceți foarte mult timp online sau o tabletă pe care v-ați obișnuit să vă uitați la filme sau să citiți cărți în format digital, este foarte important să să nu lipsească un laptop din casă. Mai mic sau mai mare, mai portabil sau un pic mai greu, un notebook nou vă ajută semnificativ mai mult decât orice alt gadget.  Toată oferta eMAG este AICI.

eMAG Black Friday – HP 250 G4

Dacă vorbim de sisteme noi, acesta are toate șansele să fie cel mai ieftin notebook de 15 inci pe l-ați achiziționat sau îl veți achiziționa vreodată. Prețul este atât de mic, încât pare ciudat, mai degrabă decât atractiv. Niciodată nu ați mai pomenit un laptop de 600 de lei cu 4GB RAM și un hard disk de 500GB. În plus, sau în minus, folosește un procesor Celeron Dual Core N3050 la 1,6GHz. Plusul major este autonomia, în contextul în care procesorul nu consumă mult. Îl găsiți la ofertă AICI.

eMAG Black Friday – Acer Aspire E5-575G-51BN

Pentru o sesiune de gaming în condiții optime în deplasare, aveți nevoie de o jucărie cu o configurație de top. Aceasta din urmă se traduce printr-un sistem performant de răcire ce maschează componente competitive. În acest caz particular, lista include un Intel Core i5-7200U tactat la 2,5GHz, 4GB RAM și un SSD de 256GB. Saltul major în performanță va fi derivat mai ales din prezența plăcii video NVIDIA GeForce GTX 950M cu 2GB de memorie dedicată. Poate fi cumpărat de AICI.

eMAG Black Friday – Lenovo IdeaPad 100-15IBD

Ne-am obișnuit să asociem niște sume destul de generoase sistemelor cu procesoare Intel Core i5 sau Core i7, dar cu un pic de efort, găsiți și câteva excepții de la regulă. Una dintre ele vine sub forma acestui sistem de la Lenovo de 15,6 inci cu 4GB RAM și 500GB hard disk. Placa video integrată Intel HD Graphics în combinație cu procesorul Intel Core i5-5200U la 2,2GHz, sunt mai multe decât suficiente pentru redarea de filme HD și muncă de birou. Îl puteți achiziționa de AICI.

eMAG Black Friday – ASUS ROG GL552V

Sistemele din gama Republic of Gamers sunt renumite pentru abilitatea lor de funcționa ca instrumente de gaming sau stații de lucru, în funcție de situație. La un preț special este noul GL552V cu cel mai nou procesor Intel Core i7 quad core. Acesta este construit în jurul unui monitorul Full HD de 15,6 inci, iar în carcasă ascunde un i7-6700HQ tactat la 2,6GHz, 8GB RAM și un hard disk de 1TB. Placa video GeForce GTX 960M cu 4GB de memorie dedicată este suficientă de puternică și pentru realitate virtuală, dacă vă interesează experiențele unice. Laptopul poate fi cumpărat de AICI.

eMAG Black Friday – Acer Aspire E51-523-88M3

Poate cel mai ieftin laptop cu SSD, acest sistem compact de 15,6 inci este construit pe o platformă AMD de ultimă generație. Cu un design atrăgător prin simplitate, laptopul folosește un procesor AMD Quad core A8-7410 la 2,2 GHz și un chipset grafic Radeon R5. Are până și DVD Writer, deși nu-mi dau seama cât de des mai scrieți CD-uri sau DVD-uri. Faptul că panoul folosit este Full HD, iar prețul este de 999 lei, reprezintă argumentul final pentru a vă arunca la o achiziție. Dispozitivul se găsește AICI.

Primele reduceri evoMAG Black Friday sunt deja disponibile. În urmă cu puțină vreme, a fost publicat în mod oficial catalogul eMAG Black Friday. Puteți urmări și acest live text. Aici veți găsi toate articolele noastre despre Black Friday 2016.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele