17 mart. 2016 | 15:04

eMAG: accesorii pe care să le cumperi de Ziua cumpărăturilor online

ACTUALITATE
eMAG: accesorii pe care să le cumperi de Ziua cumpărăturilor online

Ziua reducerilor online la eMAG vine cu o serie de oferte de nerefuzat la accesorii de toate felurile.

La eMAG, 17 martie în acest an înseamnă Ziua cumpărăturilor online, campania cu ocazia căreia clienții pot beneficia de reduceri importante, dar și de carduri cadou. Acesta din urmă, însă, nu vor fi valabile decât pe parcursul lunii mai și vor putea fi folosit doar pentru a achiziționa produse în valoare de minim 1.000 de lei. În acest articol ne-am concentrat doar asupra diverselor accesorii disponibile la ofertă și am făcut o selecție a celor mai interesante produse. În cazul în care te interesează, totuși, un telefon, poți verifica acest articol, iar pentru reducerile la electrocasnice, poți accesa acest link.

Oferta completă a celor de la eMAG este disponibilă AICI.

Samsung Gear S2 Classic

Versiunea mai elegantă a celui mai nou smartwatch Samsung este dotată cu un ecran de 1,2 inci, care suportă o rezoluție de 360 x 360 de pixeli, un procesor dual-core de 1GHz, 512MB RAM și o capacitate de stocare a datelor de 4GB. Bateria cu o capacitate de 300 mAh ar avea o autonomie de aproximativ 2-3 zile în condiții optime, iar printre diversele elemente incluse se numărăr accelerometrul, barometrul, giroscopul, senzorul de puls și cel de lumină ambientală. Ceasul vine dotat cu o curea neagră din piele și se găsește la oferă la eMAG AICI.

eMAG Ziua reducerilor online Samsung Gear S2 Classic

Căști Skullcandy Fix

SkullCandy Fix, conform descrierii de pe site-ul eMAG, au fost realizate pentru a evita căderea accidentală din ureche, acestea fiind create după modelul canalului auditiv. Căștile furnizează modurile ”attacking bass”, ”natural vocals” si ”precision highs”, pentru a oferi o experiență optimă pentru fiecare gen de muzică. Desigur, acestea includ microfon și control al volumului pe fir și pot fi cumpărate la un preț bun de AICI.

eMAG Ziua reducerilor online căști Skullcandy

Samsung Gear VR

În cazul în care nu v-ați cumpărat un Samsung Galaxy S7, dar vă doriți un dispozitiv Gear VR, atunci trebuie să știți că acesta se află la reducere de Ziua cumpărăturilor online. Este compatibil cu modelele Samsung Galaxy Note 5, Galaxy S6, S6 Edge și S6 Edge Plus și include, printre altele, un touchpad, un buton de control al volumului și unul de focalizare manuală. Vă puteți cumpăra propria pereche de ochelari de realitate virtuală Samsung de AICI.

Samsung Gear VR

 

Acumulator extern Vetter iCharge Pro

Se numește iCharge, dar celulele Li-ion au fost produse chiar de către Samsung. Acumulatorul are o capacitate totală de 6.000 mAh, vine la pachet cu un cablu micro USB și unul Lightning și are capacitatea de a adapta amperajul până la maxim 2A. Se găsește la ofertă AICI.

eMAG Ziua reducerilor online iVetter

Boxă portabilă Logitech X100

Boxa celor de la Logitech este compatibilă cu orice dispozitiv atât timp cât acesta beneficiază de conectivitate Bluetooth și se află la o distanță minimă de 10 metri. Autonomia este de aproximativ 5 ore, iar încărcarea se face, evident, prin intermediul unui cablu micro USB. Dispozitivul se găsește la preț redus în gama celor de la eMAG AICI.

eMAG Ziua reducerilor online Logitech X100

BONUS: cameră foto instant Polaroid Snap

Polaroid Snap este un aparat foto de mici dimensiuni care vă permite să realizați fotografii alături de cei dragi în cele mai importante momente. Ușor și compact, acest include trei moduri de culoare (normal, alb/negru și Sepia Vintage) și șase stiluri de captură diferite. Imaginea se imprimă imediat după ce a fost capturată pe o suprafață de 2 x 3 inci folosind tehnologia Zero Ink, însă poate fi, de asemenea, salvată pe un card microSD pentru a fi distribuită ulterior. Aparatul se găsește la ofertă AICI.

eMAG Ziua reducerilor online Polaroid Snap