08 aug. 2016 | 16:53

Elena Udrea și „tatuajul” făcut cu pixul: cum a reacționat internetul

ACTUALITATE
Elena Udrea și

Elena Udrea este o prezență din ce în ce mai activă pe Facebook, dar în cel mai neinspirat mod cu putință. Atât de neinspirat, încât ceea ce a publicat în ultima vreme ne-a făcut să ne gândim că un hacker/troll profesionist a preluat controlul asupra profilului ei.

Desigur, ar putea fi vorba și de o strategie de marketing, dar și în acest caz, metodele alese contrazic gândirea logică. Un lucru e clar: dacă a vrut să atragă atenția asupra sa, a reușit, dar ceea ce face nu arată bine decât în ochii ortodocșilor fanatici. Doar ei ar putea avea impresia că Elena Udrea a atins treapta superioară a evoluției spirituale pentru că ține post și mănâncă guvizi cu mămăliguță în zilele de dezlegare la pește.

Să nu ne înțelegem greșit, fiecare e liber să țină toate posturile prevăzute de calendarul creștin ortodox, dar dacă simte nevoia să facă paradă cu asta pe Facebook, ceva e putred. Propaganda religioasă nu umanizează pe nimeni, cel puțin nu în ochii unui om educat, care gândește pentru sine. Vă lăsăm aici o mică mostră de înțelepciune udrească, orientată către dezvoltare personală. Pentru mai multe, aruncați un ochi pe pagina de Facebook: „Astazi este „lasare la peste”. Adica se poate manca peste desi suntem in Post, pentru ca este Schimbarea la fata a Domnului pe muntele Tabor. Eu am mancat guvizi cu mamaliguta.
Faptul ca este o zi minunata, insorita, anunta o toamna calda, lunga si roditoare. Deci sunt semne bune pentru ce urmeaza…”

Totuși, nu profunzimea proaspăt dobândită a Elenei Udrea a făcut internetul să râdă cu lacrimi și să reacționeze ca atare, ci fotografia în care îi tronează pe spate un „tatuaj” făcut cu pixul. Pentru că News Feed-ul ne-a fost asaltat cu glume pe tema asta, am făcut o selecție a unora dintre cele mai hilare. Am încercat să le ocolim pe cele vulgare.

În articolul celor de la Times New Roman mai găsiți alte nouă exemple de mesaje pe care Udrea și le-ar fi putut scrie pe spate. Restul „invențiilor” sunt luate de aici și de aici.

Elena Udrea - tatuaj cu pixul

Elena Udrea - tatuaj cu pixul - 1

Elena Udrea - tatuaj cu pixul - 2

Elena Udrea - tatuaj cu pixul - 3

Elena Udrea - tatuaj cu pixul

Elena Udrea - tatuaj cu pixul - 5 Elena Udrea - tatuaj cu pixul - 6 Elena Udrea - tatuaj cu pixul - 7