28 iun. 2016 | 18:56

Discursul unui politician pro-BREXIT, distribuit pe Pornhub

ENTERTAINMENT
Discursul unui politician pro-BREXIT, distribuit pe Pornhub

Înregistrarea unui discurs susținut de Boris Johnson a ajuns pe site-ul Pornhub.

Pornhub este probabil ultimul loc din lume în care v-ați aștepta să-l vedeți pe Boris Jonhson, fostul primar al Londrei și una dintre principalele figuri implicate în campania care a susținut ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Însă, având în vedere ce s-a întâmplat la referendumul pentru BREXIT, probabil nu ar trebui sa ne mirăm că un utilizator a decis să distribuie o înregistrare cu unul dintre discursurile sale tocmai pe site-ul cu materiale pornografice.

Având în vedere titlul acordat videoclipului acesta, este cât se poate de clar cu ce avem de-a face aici.

Utilizatorul care a încărcat conținutul pe site-ul respectiv face referire la faptul că, prin atitudinea sa și prin deciziile pe care le-ar putea lua în calitate de premier în viitor, Johnson va sfida nu mai puțin de 15 milioane de britanici care au votat pentru rămânerea în Uniunea Europeană.

Pe scurt, clipul este intitulat ”Dumb blonde fucks 15 million people at once”.

În cazul în care nu știați, Boris Johnson va fi unul dintre favoriții pentru ocuparea poziției de prim-ministru în Guvernul Marii Britanii, după ce David Cameron va demisiona. Din ce în ce mai mulți britanici s-au declarat nemulțumiți în legătură cu rezultatele referendumului pentru Brexit. După cum v-am mai spus, tabăra favorabilă BREXIT-ului a obținut 51,9 % din sufragii după numărarea majorității voturilor din circumscripții la referendumul istoric care a avut loc joi. În jur 48,1% au votat pentru rămânerea în blocul comunitar, așa cum arată rezultatele finale anunțate după încheierea numărătorii sufragiilor.

De curând, o petiție care cere organizarea unui al doilea vot a reușit să depășească un milion de semnături. Potrivit legislației din Marea Britanie, Parlamentul are obligația de a dezbate orice petiție care strânge cel puțin 100.000 de semnături. În aceste zile, este evidențiată încă o dată divizarea profundă din societatea britanică, o problemă care afectează numeroase țări din Europa, printre care se numără și România.

NSFW: videoclipul este disponibil aici. Conținutul site-ului nu este potrivit pentru cei care se află la muncă.