28 sept. 2016 | 18:51

Destiny 2 ar putea fi lansat și pe PC și va oferi o experiență diferită

Gaming
Destiny 2 ar putea fi lansat și pe PC și va oferi o experiență diferită

Conform celor mai noi informații, următorul joc Destiny nu va mai fi disponibil în mod exclusiv pe console.

Destiny a fost un proiect ambiţios în care s-au investit foarte mulți bani și foarte mult timp. Jocul s-a dovedit extrem de popular în rândul gamerilor, iar succesul acestuia se pare că i-a determinat pe dezvoltatorii săi să lanseze următorul titlu al seriei și pe PC (în condițiile în care primul a fost accesibil doar posesorilor de console). Informațiile au fost oferite de către cei de la NeoGAF, care au fost ulterior citați de Kotaku și care susțin, de asemenea, că jocul va oferi o experiență nouă și nu se va asemăna cu expansiunea The Taken King.

 

Informațiile, desigur, nu au fost confirmate în mod oficial. Un comentator de pe NeoGAF a afirmat că una dintre cunoștințele sale, angajată la Activision, ar fi primit vestea că Destiny 2 va apărea pe PC în cadrul unei întâlniri. De asemenea, acesta a afirmat că Vicarious Visions va fi implicată în procesul de dezvoltare, lucru confirmat și de un redactor Kotaku.

Desigur, multe persoane probabil nu sunt foarte surprinse de noua veste. Asta deoarece decizia s-ar putea dovedi una extrem de profitabilă din punct de vedere financiar pentru cei de la Bungie, întrucât le-ar da acces la un nou segment de piață. Dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor, Bungie vrea ca Destiny 2 să continue seria în modul în care a făcut-o Diablo 2. Astfel, dezvoltatorii sunt pregătiți să renunțe la elemente cunoscute din primul joc, precum planete sau personaje.

Cât despre primul joc al seriei, ce ne-a plăcut cel mai mult a fost experiența vizuală pe care o oferea acesta. Peisajele erau absolut superbe iar grafica era vie și colorată. Într-adevăr, creația studiourilor Bungie a fost intens criticată din mai multe puncte de vedere, dar pentru cei care au crescut alături de seria Halo, greșelile sunt ușor de iertat.