05 ian. 2016 | 19:00

De acum puteți scăpa și trânti liniștiți noul Chromebook C202 de la ASUS pentru copii

ACTUALITATE
De acum puteți scăpa și trânti liniștiți noul Chromebook C202 de la ASUS pentru copii

Noul laptop de la ASUS care va merge cu Chrome OS este acum perfect pentru școală și copii. Chromebook C202 este construit special să supraviețuiască loviturilor și îmbrâncelilor adesea întâlnite în școli.

Noul laptop are un corp nou care va rezista la căzături, dar nu numai, de vreme ce noul design modular îi va permite să supraviețuiască chiar și atunci când se sparge. Dacă o componentă anume este afectată de o lovitură sau o căzătură, aceasta poate fi înlocuită cu ușurință, indiferent dacă aceasta este tastatura, bateria sau orice altă piesă. De asemenea, desfacerea în bucăți a laptop-ului se poate face cu orice unealtă ai avea la îndemână, ceea ce înseamnă că nu trebuie să mergi neapărat cu laptopul la garanție.

Interesant este și aspectul lui C202 care are colțurile si marginile rotunjite și cauciucate, astfel încât să minimalizeze orice fel de răni sau lovituri cauzate de aparat, demonstrând astfel grija deosebită pe care ASUS o arată, când pune la cale un design ergonomic dedicat copiilor.

La capitolul performanță nu vă așteptați la ceva ieșit din comun. Venind cu un procesor Intel Celeron, ecran de 11.6 inci cu o rezoluție de 1,366 x 768, 2GB și 4GB de RAM și o memorie internă de 16GB, noul Chromebook este, practic, făcut pentru navigatul pe Internet, scrisul de texte și cam atât.

Noul laptop de la ASUS va fi valabil din luna februarie pentru un preț cât se poate de accesibil de 219 sau 229 de dolari depinzând de mărimea memoriei RAM.