13 dec. 2016 | 08:00

Cum creezi un grup pe WhatsApp pe Android și pe iPhone

ACTUALITATE
Cum creezi un grup pe WhatsApp pe Android și pe iPhone

Avem foarte multe contacte în telefon și majoritatea folosesc WhatsApp. În caz de nevoie, ar fi bine să știi cum creezi un grup pe WhatsApp pentru a eficientiza o discuție.

WhatsApp este cea mai populară aplicație de mesagerie din lume, cu peste un miliard de utilizatori global. O alternativă mai fiabilă și mai elaborată la clasicul SMS, serviciul celor de la Facebook a evoluat semnificativ în ultimii ani și acum vă permite să purtați și dialoguri de tip voce sau să faceți o video conferință. Într-o perioadă în care din ce în ce mai mulți preferă să scrie mesaje scurte, cel mai bine ar fi să te obișnuiești să creezi un grup pe WhatsApp. Acesta din urmă este util mai ales dacă vrei să organizezi un eveniment împreună cu prietenii sau vrei să le dai o veste care nu se pretează să fie postată pe Facebook.

Ca multe alte aplicații mobile, WhatsApp nu are o interfață foarte complexă, dar dacă vrei să ajungi rapid la funcția de care ai nevoie, ar fi bine să ai în vedere câțiva pași. Pentru a crea un grup WhatsApp pe iPhone, intră în aplicație, fă un tap pe butonul de conversații din dreapta jos și apasă pe New Group sau Grup Nou în dreapta sus. Pe Android, întrați în program și faceți un tap pe butonul de meniu cu cele trei puncte din dreapta sus și apăsați pe New Group. În ambele cazuri, veți ajunge la lista de contacte din agendă din care puteți bifa persoanele pe care le doriți incluse în grup, maxim 256. Când ați finalizat acest proces, apăsați pe Next. Definiți un subiect pentru identificarea grupului și, opțional, alegeți o poză. Confirmați procesul printr-un tap pe Create.

Din acest moment, fiecare mesaj trimis în respectiva fereastră de dialog va ajunge la toți membrii grupului. Dacă aveți dezactivate notificările de citire, într-un grup pe WhatsApp, printr-un swipe de la dreapta la stânga pe un mesaj, tot puteți vedea cine a citit sau nu un mesaj.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele